Efter många om och men så funkar bloggen som den ska igen! :) Hoppas jag i alla fall, det har varit så mycket oväntade problem med bloggflytten så jag vågar inte andas ut än hehe.

Det skulle inte ta såå lång tid att flytta bloggen, men det blev lite strul och när det sedan var löst så kunde jag inte logga in längre, så även fast bloggen syntes så kunde jag i alla fall inte skriva inlägg och liknande. Men nu är det löst också!

Flytten jag har gjort är bara för att få bloggen snabbare + för att slippa lite tekniska problem som jag har haft innan. Så ni kommer inte märka några skillnader på utseendet eller så :)

Hojta till om ni märker några problem med bloggen!

IMG_6144_111

 

2 KOMMENTARER

  1. Hej,
    Jag undrar vart du fixar dina naglar.
    Sen så har jag en sak att säga och det är att jag inte kunde komma in på din blogg för typ 2 timmar och ingen av mina kompisar heller

    • Hej! Jag fixar mina naglar på Nails Uppsala (Kungsgatan 41 i uppsala) och mina läsare har 15% rabatt om ni anger min blogg vid tidsbokning :)

      Jag har tyvärr lite problem med min server efter att jag flyttade bloggen, dom som har ansvaret över tekniken vet inte riktigt vad det är för fel men jobbar med det. Så bloggen + webshopen försvinner ibland men kommer tillbaka varje gång. Hoppas det löser sig snart!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here