Min helg har som sagt spenderats i Stockholm med underbara Nicolin som har en jättefin lägenhet på Kungsholmen ”nä inte alls avundsjuk” :)

Dock har jag inte sminkat mig alls sen i torsdags, då mitt ena öga inte mår så bra. Jag vet inte om det är början till ögoninflammation eller om jag har råkat få in någon produkt i ögat, det är lite rött i yttre ögonvrån men framför allt så gör det ont. Det började i torsdags och har inte blivit bättre än.

Så i fredags körde jag på färgglada läppar, solglasögon och hatt, vilket gjorde looken lite roligare utan att behöva sminka ögonen alls! Och på kvällen gjorde jag en personlig debut, jag och Nicolin gick ut och jag hade låga skor (hade inte med mig klackar) och helt osminkade ögon!

Det kändes lite annorlunda, men vet ni vad? Jag kände mig lite mer speciell också :) I andras ögon var jag ju inte det så klart, det är nog vanligare med lite smink än så mycket som jag bruka ha, men för mig kändes det som att jag var världens mest unika människa haha.

Så det är ett tips till er, oavsett var det är, våga se helt annorlunda ut än vad du brukar! Du kanske inte känner dig lika bekväm som när du har din standardsminkning – men du känner dig lite mer levande :)

20140606_202423_111

Bjuder på lite suddiga mobilbilder från dagen :)

Här är min outfit, det virkade linnet, jackan och hatten är Nicolins. Jag hade ju inte planerat att stanna kvar så jag hade inget ombyte med mig, men Nicolin har en STOR garderob så det löste sig snabbt!

2

Först hade vi en ”picknick” på Smedsuddsbadet där det var beach party men scen, dj, afrikansk musik och massa folk! ”Det här är typ hela Gimos befolkning” sa jag och var i extas av alla människor :)

10401650_672619949454529_2068213471_n_111

Jag och fina Nico, visst matchade vi ihop bra med våra outfits? :) Hon körde också osminkade ögon och färgstarka läppar, så jag slapp känna mig ensam!

1_1111

Och här tar vi första glaset på stan innan vi drog vidare!

Ni kanske tycker det ser ut som att jag har supit från morgon till kväll, men ölen på den första bilden är en lättöl, och på den sista bilden så måste jag erkänna att det inte är mitt glas. Jag hade druckit upp mitt och frågade tjejen vid bordet bredvid om jag inte fick låna hennes till en fin bild, haha! Äkta-bloggerska ;)

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here