Eftersom jag inte kan klona mig ;) så sökte vi en makeupartist att anställda till Creative Makeup By Her, för att jag fortfarande ska kunna ha tid till bloggen och allt runt omkring butiken. En person som har samma värderingar kring makeup som jag, och framför allt som är produktintresserad och tycker att sminka är lika kul som jag gör!

En av personerna som vi hade arbetsintervju med var Sandra, som Annika kände till sedan innan då de två faktiskt gick samma makeuputbildning :) Och vi bestämde oss nästan direkt för henne, superhärlig personlighet och dessutom stor erfarenhet, kunskap och talang inom makeup.

Sandra har bott och jobbat i England i 7 år, och har arbetat både på Debenhamns (varuhus med både mode och skönhet) och varit egen företagare och frilansat som makeupartist med sitt företag Visual Cosmetics. Då reste hon runt i olika länder och flera år i rad arbetade hon med Italiens och Londons fashion weeks, var Foo Fighters stående makeupartist i Europa och la makeupen inför stora TV program I England. Bland annat sminkade hos självaste Julia Roberts för en parfymvisning i England!

År 2012 beslutade hon och hennes man sig för att flytta till Sverige, då de väntade sitt andra barn och ville ha en lugnare vardag. Och nu hoppar hon direkt från att jobba på Rituals i Gränby Centrum till oss på Creative Makeup By Her :)

Hos Sandra kan ni boka sminkningar och sminkkonsultationer, och även frans-och brynbehandlingar! Ni kan antingen ringa oss på 018 10 50 13 eller boka online direkt på hemsidan.

En sminkkonsultation rekommenderar jag verkligen, det kostar 795 kronor och då blir du sminkad samtidigt som hon förklarar allting noggrant, och sen får du välja produkter för hela summan också! Så blir det mycket enklare att göra likadant hemma sen med riktigt bra smink som är personligt shoppat för just dig och dina färger :) – Perfekt att ge bort som present också!

12088408_10153697784405990_287467302035188810_n

Snodde en bild från Sandras Facebook så ni får se ett ansikte också ;) Vi ska fota bilder på all personal på salongen och skriva mer om alla på hemsidan så fort som möjligt.

Har ni några frågor så är det bara att hojta till!

Kram ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here