I december mailade jag med en mamma till en av mina bloggläsare i Västerås, som ville ge en sminkkonsultation inklusive produkter till sin dotter i födelsedagspresent och köpte ett presentkort på det. Och här om veckan bokade dom tid hos mig på salongen i Uppsala, jättekul! :)

Titta så fin:

IMG_0062_111

Vi gjorde en naturlig bassminkning, hon har ju så fin hy redan och behöver knappt någon täckning :) Och rouge-nyansen Sweet från gloMinerals blev så himla fin på henne!

På ögonen använde vi en av Paeses trio-paletter (colorado) och la mellanskuggan på hela ögonlocket, duttade den ljusaste i mitten av ögonlocket och i ögonvrån, och sedan den mörkbruna ytterst på undre och övre fransraden. Avslutade med ljus penna längs vattenlinjen, svart lashliner och mascara.

Enkelt och en princip som funkar både till vardags och till fest, man bara väljer ljusare till vardags och mörkare färger till fest, men man gör på samma sätt oavsett :)

Dessa produkter har jag använt:

Ansikte:
Ansiktsprimer –  Paese Makeup Base (Smoothing)
Foundation – Pixi H2O skintint (1 cream)
Contouring – Pixi Book of beauty Contour Creator Palette
Rouge – gloMinerals blush (Sweet)
Makeup Fixing mist – Pixi makeup fixing mist

Ögonbryn – Pixi Duo Brow (Natural Brown)
Läppar – gloMinerals Suede Matte Crayon (Trademark)

Ögon:
Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – Benecos White natural kajal
Ögonskuggor – Paese opal eyeshadow (Colorado)
Lashliner & tunn sotad eyeliner – Paese kashmir eyeshadow (602)
Mascara – Magnetic lash mascara

Alla produkter finns på Byher.se, samt i vår butik Creative Makeup By Her i Uppsala. Där kan ni även boka tid för sminkkonsultation hos mig, Ida eller Zahra :)

IMG_0065_111

Fin va? :) ♥

4 KOMMENTARER

 1. Så fint! Men jag skulle vilja vara jobbig och ha bilder på när de tittar ner också så man får se ordentligt :D men jättefint blev det, söt!

 2. Hej Helena, jag har en fråga om ögonbrynstatuering, jag vet att du har gjort o jaf blev sugen själv på att göra, jag är rödhårig och fick enligt tatueraren en ljus brun nyans men jag tycker den är mörk och ser i grunden röd/lila ut, min fråga kommer det försvinna det röd lila och isåfall har länge ta det, eller är det kört redan att färgen inte passar min hud? det är idag 3 dagar sen jag tatuerade
  Kan man om man inte är nöjd oftast be om en ny färg nyans på ett återbesök eller är det oftast bara i fyllningar som räknas?
  Tack på förhand
  Mvh
  Malin

  • Hej Malin! Eftersom du inte gjort din tatuering på vår salong så kan jag inte säga exakt hur deras regler är kring återbesök, men hos oss så går det jättebra att korrigera färgen om det inte blivit som man önskat. Att den är rödlila i grunden är dock inte ett vanligt problem hos oss, men eftersom det bara gått 3 dagar så kan det vara för tidigt för att bedöma. Tatueringen är ju inte helt läkt än så det kan vara huden under läkningen som är mer röd och inte själva tatueringsfärgen :) Jag rekommenderar alltid alla kunder att vänta tills läkningen är helt klar innan man bedömer resultatet, och ta upp eventuella korrigeringar på återbesöket. OM det inte är jättemycket som känns tokigt och det ringer varningsklockor kring salongen, då bör man gå till någon annan :) Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here