Miska – Blablablablabla (pratar med mig när jag sminkar mig)
Jag – Nämen, va, hu, hu, hur……. jahaaaaa!
Miska – ???
Jag – Jag råkade doppa penseln i Annikas Favoritskugga istället för concealer!!

IMG_3511_1111

Miska var snabb med kameran… Man är ju så snygg när man inte är beredd ;)

Jag hade bara pyttelite concealer uppskakat ur silen i concealerburken, och bredvid den stod lösögonskuggan med jättemycket pulver, och utan att ens titta så doppade jag hela penseln i ögonskuggan full med puder och smackade på i ansiktet!

Tittade i spegeln i flera sekunder innan jag kunde förstå varför jag fått så mycket concealer och varför den var så ljus, haha. Men vilken tur att den var ljus och inte mörk, det hade blivit jobbigt!IMG_3509_111

Är det verkligen bara jag som lyckas med sånt här? :) Ni får ju dela med er så jag inte känner mig så ensam!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here