Igår visade jag er IsaDoras nyheter inför våren, och det jag föll för mest var de nya nagellacken IsaDora Velvet Matt Nails* i sex nya pastelliga nyanser! Så himla fina, blir sugen på att dra på mig shorts och solglajjer :)

IMG_8683_111

Bohemian – White velvet – Blue cloud – Spring Light – Pink sugar – Vintage Blush

Fina färger va? Jag har testat allihop och älskar precis varenda en!

IMG_8919_111

Antal lager
Här ser ni resultatet av två lager färg, nyanserna blir fina efter ett lager också men mer intensiva efter två. Jag har rosa gelnaglar under faktiskt, vilket lyser igenom lite efter två lager också, så dom är inte riktigt heltäckande utan man kan få olika effekter och variationer genom att t.ex. måla bara ett lager eller ha ett vitt nagellack under först.

Applicering
Otroligt enkla lack att måla med, bred borste och formulan lägger sig jämt och fint över nageln direkt.

Torkningstid
Jag hade först baslack och sedan två ganska tjocka lager med nagellack, och avslutade med IsaDoras andra nyhet Quick Dry Dropper, och för att ha så tjockt lager med lack och målat alla lager med ganska tätt mellanrum, så tycker jag att de torkade väldigt fort trots omständigheter, så det var skönt! men vet inte hur mycket som var Quick Dry-dropparnas förtjänst och hur mycket det beror på nagellacken, måste testa mer för att vara säker.

Resultat
De här lacken är skimriga och nästan lite åt det metalliska hållet, samtidigt som dom är matta, vilket ger ett otroligt fint resultat! Matta naglar fulla med lyster :) Dom ser väldigt sammetslena ut!

Färgerna är ljusa och våriga, och påminner så mycket om glass att jag vill äta upp dom!

Hållbarhet
Jag målade naglarna idag så kan inte riktigt avgöra hållbarheten, dessutom har jag gelnaglar på nästan alla fingrar, och då håller alla lack väldigt bra, så det är lite svårt att avgöra oavsett tyvärr. Men IsaDoras nagellack brukar hålla bra :)

Pris
Dessa lack kostar 79 kronor på exempelvis Eleven.se*

IMG_8830_111

På ena handen har jag målat med Spring light (gul), Blue cloud (blå) och Pink sugar (rosa). Fint va? :)

IMG_8835_111

IMG_8842_111

Och på andra handen har jag målat med White velvet (vit), Vintage blush (aprikos) och Bohemian (ljus bronze). Love, love, love!

IMG_8839_111Min favorit är de handen med de mer lekfulla pastellerna i blått, rosa och gult:

IMG_8865_111Superfina nagellack verkligen, rekommenderas!

Vilken färg tycker ni mest om? ♥

3 KOMMENTARER

  1. Måste faktiskt medge att dom var snyggare lackade än i flaskan. Tyckte om dom alla förutom det gula. Synd att dom inte hade med något grönt. :-)

LÄMNA ETT SVAR