Är det bara jag som har brutala vårkänslor? Huur kan det bara vara januari? Jag sitter i vår nystädade lägenhet (som min syster Mia har städat när vi var på jobbet, hur godhjärtad kan man vara?♥) och dricker kaffe medan solen skiner in i köket. Och när jag drog upp persiennerna på alla fönster så möttes jag av synen av torr asfalt, TORR! Finns det något vårigare vårtecken är torr asfalt?

Jag gillar vintern men det kunde inte varit bättre just nu, glada vårkänslor utan ”fan-vad-tiden-går-snabbt-paniken”. Nu njuter jag av att det fortfarande är vinter egentligen, säkert redan imorgon igen, samtidigt som jag låter vårpirret och inspirationen fylla hjärnan :)

Vi har haft en ledig helg (ledig=bara datajobb hemifrån) och jag har haft två dagar med sovmorgon, vaknat till doften av kaffe och frukosten färdig på bordet. Och idag startade jag dagen med ansiktsbastu (kastrull med ångande vatten), peeling, rött ljus-behandling mot finnar, och sen ekologisk ansiktsmask med grön lera som suger ut smuts, olja och döda hudceller ur porerna :) Känner mig som en ny människa!

Skärmklipp 2016-01-31 12.41.11

Ansiktsmasken är Botanicals Clay Mask med Green Clay & Avocado.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra härnäst, om jag ska ta tillvara på energin jag känner just nu och göra någon nytta. Eller om jag ska passa på att vila och samla på mig ännu mer energi så att jag förhoppningsvis kan göra ännu mer nytta nästa vecka, istället för att jobba nu när jag har möjlighet att vara 100% ledig.

Det eviga dilemmat som egen företagare, viljan att jobba hela tiden dygnet runt samtidigt som man förstår innerst inne att det är viktigt att vila också. Svårt det där. Jag brottas ofta med tankarna ”jag är fortfarande ung och kan jobba 300% och må dåligt ett tag, för det kommer löna sig senare” parallellt med ”det är viktigt att vila och jag kommer orka mer imorgon om jag har en lugn kväll, man ska må bra under hela resan också och inte bara tänka på målet”. Vad är rätt?!

Men jag ska nog göra lite kreativt och lugnt jobb i alla fall, finula på någon rolig kampanj eller någon sådan rolig idé som är svårt att komma på när man är trött. Och sen bädda ner mig framför en romantisk film och äta vindruvor :) Det blir bra!

Hoppas att ni också har haft en fantastisk helg ♥

2 KOMMENTARER

  1. Hejsan!
    För en tag sen så köpte jag den där ansiktsmasken, och jag ÄLSKADE den! Perfekt för min superdupertorra men samtidigt superfeta hy! Men nu har den varit slut ett tag och känner att huden behöver den :D Såg dock att den är slutsåld i webshoppen. Vet du när den kommer komma in i lager igen? :)

LÄMNA ETT SVAR