Nu under vintern är det alltid bra med vattenfast smink, exempelvis när det snöar!

Jag själv ska köpa Max Factors vattenfasta mascara imorgon när jag får min lön, woop woop! Har inte testat den förut, men jag älskar den icke-vattenfasta. Recension kommer!

 

Däremot använder jag glōminerals vattenfasta rouge! Gud vilken bra idé! Det är inte många sminkmärken som har det, dom enda jag vet är Clinique och glōminerals.

Perfekt för mig som både knatar 20 minuter till jobbet + väntar på bussen, samt jobbar i skvättande diskvatten. Det är dessutom underbart när jag hackar lök och tårarna bara flödar! Har så otroligt känsliga ögon, men nu slipper jag åtminstone ljusa ränder i rougen :)

 

Det enda negativa (som dock inte stör mig) är att den bara finns i en nyans. Den ganska mörk och väldigt pigmentrik, vilket jag tycker är skitsnyggt men många gillar lite mer diskreta färger.

Men de som har en diskret rouge är i alla fall inte i lika stort behov av att ha en vattenfast ;)

Extremt pigmentrikt rouge som sitter bra hela dagen. Den har en vattenresistent formula och klarar därför både en dag på stranden, en simtur eller ett hårt gympass. glōminerals Powder Cheek Stain kompletterar både rosiga höstkinder och en bronzad sommarlook perfekt! Är lika lätt att applicera som ett puderrouge. Äntligen en rouge med det bästa från två världar!

Innehåller glōminerals kännetecknande, exklusiva formula av anti-oxidanterna vitamin A, C, E samt grönt te extrakt.

Finns att köpa på Gloxpress.se, som dessutom har ett bra julerbjudande nu. Handlar man 3st valfria produkter så får man den billigaste för halva priset!

Två tummar upp!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here