Vet ni vad vi firar den här helgen? Ett år sedan vi öppnade salongen i Uppsala, wiiiie!!!

För ett år sedan var fortfarande Creative Make Up en egen salong med enbart Annika som ägare, och jag var ensam ägare (med Miska som gratis konsult haha) på vår webshop Byher.se, och nu har jag, Miska och Annika varit delägare i Creative Makeup By Her i ett helt år. Magiskt!

Mycket har hänt, och otroligt mycket jobb har lagts ner. Men nu känner jag för första gången att vi kommit över uppstartsfasen och att det börjar rulla ”av sig själv” på ett annat sätt. Vi har tillsammans 6st anställda (inte längre personalbrist som under våren, så bra!) och är ett otroligt bra team! Man verkligen längtar till jobbet varje dag :)

Jag personligen har haft lite prestationsångest då salongen har fått min största uppmärksamhet och det har varit första året som min blogg (och hela den biten) inte riktigt har utvecklats alls, snarare tvärtom. Men snart öppnar vi även vår gemensamma hemsida creativemakeupbyher.se med både webshop och salongens hemsida i samma, och jag kommer börja lägga ner mer krut här och på sociala medier. Jag har fixat en filmkamera också och har stora planer på att komma igång med filmer (igen) på riktigt den här gången!

Så peppad och inspirerad inför hösten! :) Har ni önskemål och idéer så hojta till!

Tänkte dagen till ära bjuda på lite bilder på hur fint vi har det i salongen:

1-ar-creative-makeup-by-her

Så här ser det ut under helgen! Då möts man av bubbel och lite gottigottgott så fort man kommer in i butiken :)1-ar-pa-salongen

img_5077_111

Så här ser hörnet av lokalen ut utifrån :) Vi ligger supernära tågstationen.

img_4954_111

Och så här mysigt är det när det är mörkt ute! Vi har rosa lampor i taket i sminkstudion samt på kassadisken som lyser upp vackert ♥

img_4449-2_111

Vår underbara sminkstudio-del, en av mina favoritplatser på jorden :) Vi har fyra sminkplatser med sminkspeglar från Sminkspegel.se** (får jättemycket frågor om dom, finns i mindre storlekar och andra färger också) och två andra behandlingsplatser med stolar man kan fälla ner till ligg-läge när man permanentar ögonfransarna.

img_5593_111

Här ser ni Zahra med full fokus på ögonfransfärg :)

img_4485_111

Här ser ni ena änden av vår fina butik!

img_7992_111

En väldigt rolig och härlig arbetsplats haha :)

img_4629_111

Nanshy-sminkborstar ♥ Så fort vi öppnar nya webshopen så kommer fler av dessa borstar finnas att beställa hem, som vi i dagsläget bara har i butiken. Bland annat de borstarna som jag använder mest, contouring brush och pencil brush, så bra! :)

img_4625_111

Här har vi en bildskärm med touch-knappar, känns som att man jobbar i Bingolotto när man visar bilder på den här haha.

img_4583_111

Vi har totalt 4 behandlingsrum i dagsläget, här har jag smygfotat inne hos Amir ;)

img_4496_111

Vår vackra entré! Tavlan på mig och Annika är målad av Kattis Palmnäs, man kan både köpa fräsiga tavlor samt specialbeställa motiv av henne :)

img_4569_111

Och när man ska göra en behandling så får man hänga av sig och ta på sig ett par mysiga tofflor om man vill, väldigt populärt under hösten och vintern :)

img_4528_111

Vårt väntrum där vi bjuder på kaffe, te eller varm choklad, samt har kyld dryck till försäljning om man önskar det. Men jag tycker definitivt att vi borde ha bubbel lite oftare ;)

img_4551_111

img_3916_111-2

Är man rastlös i väntrummet eller har med sig någon som väntar medan man gör en behandling så har vi även playstation! Och fotöljerna man sittligger i har vibrationsmassage och värme i sig också ;)

img_4591_111

Och önskar man en avslappnad stund, t.ex. medan man väntar med bedövningskräm som ska ligga på i ca 15-20 minuter, så kan man slå sig ner i vår stora massagefotölj som dessutom scannar kroppen så att man får en massage anpassad efter sina egna mått! Även den har värme om det önskas, och högtalare med bluetooth :)

img_4600_111

Nu känner jag mig väldigt inspirerad och glad, med en fullspäckad dag med bokningar på salongen och en heldag imorgon också. Och massor av idéer sprudlandes i huvudet ;)

Hoppas att ni alla får en fantastisk fredag! ♥   annons1

3 KOMMENTARER

  1. kan du inte göra en video hur man färgar ögonbryn hemma och vad man ska använda för färg etc. du e så duktig på bryn!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here