I mitten av sommaren visade jag er lite behind the scenes-bilder från ett plåtning inför en frisörtävling med Monica Werner. Ni hittar inlägget här om ni vill kika in det igen :)

Den slutgiltiga bilden är fortfarande hemlig, men jag kommer publicera den (och kanske fler) så fort jag får klartecken att det är okej.

Frisörtävlingen som jag pratar om är Wella Trendvision 2016, och vi fick precis här om dagen reda på att vi gått vidare till Sverige-finalen i Stockholm! Jag säger vi, fast det mest är Monica, men makeupen och helheten är också en stor del i bedömningen så lite av äran tar jag på mig haha ;)

Och den som vinner i Stockholm går sedan vidare till den internationella finalen i Barcelona i november! Woop Woop!

WellaProfessionals-itva-ceremony_d

Den 3:e september är det Sverige-final och då ska först smink och kläder fixas, och sen ska Monica färga och styla modellen inför jury och hon har bara 3 timmar på sig med både färg och styling, och hon ska använda 3 olika färger, shit pommes! Och då ska jag vara Monicas assistent – och skälla på henne om hon blöter ner sminkningen haha.

Sen på kvällen går modellerna catwalk på Wellas årliga frisörfest, och sen presenteras vinnaren som får åka till Barcelona. Alltså det här ska bli såå roligt! :)

Håll tummarna för oss nästa lördag! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here