Här kommer en blandad video som jag nästan skulle kunna kalla ”en vanlig förmiddag framför Helenas sminkspegel” haha :)

Min tanke var först att visa lite nya produkter i en bassminkning, lite ”first impression-film”, men det blev en lite mer blandad video då alla produkter inte är helt nya på marknaden och för en perfekt bas så kompletterade jag även med gamla godingar. Jag bjuder även på en hel del sminktips, exempelvis vilka hjälplinjer jag brukar ge när man applicerar rouge och hur jag gör när jag målar läppstift utanför min egen kontur.

Så en blandning av first impression, recensioner, favorit-smink och sminktips, hoppas ni gillar filmen – och om ni gör det så får ni jättegärna kommentera ♥

Klicka här för att se hela min youtube-kanal!

img_8722_111

Jag kunde inte ge alla produkter en fullständig recension i filmen eftersom jag testade vissa för första gången. Så här kommer en mer detaljerad beskrivning/recension på alla produkter för er som vill veta mer eller kanske inte har tid att kika på filmen:

Peter Thomas Roth CC Cream**
Produktbeskrivning: En CC-Cream med spf 30 som finns i tre olika nyanser. Återfuktning, anti age och semitäckning. Innehåller 30 gånger mer C-vitamin än en apelsin, C-vitamin förbättrar kollagenet i huden, gör huden fastare och ljusar upp pigmentfläckar.

Min recension: Jag är riktigt imponerad av denna! Den sjunker in snabbt i huden och blir väldigt naturlig, blemmor behöver concealer för full täckning men resten av huden blir flawless direkt. Känns len och återfuktande, krämig och enkel att applicera, och känns skön på huden inte alls kladdig även om man inte fixerar med puder och håller riktigt bra även för oljig hy. Den har en tendens att lägga sig i djupa rynkor (inte många som inte gör det dock) vilket är det enda negativa eftersom den delvis riktar in sig på mogen hy. Men två tummar upp får denna av mig! Blir naturlig och superfin på huden :)

50ml för 495:- (nu 380:- på Eleven.se)

Lumene Instant Glow Watercolor Bronzer**
Produktbeskrivning: Flytande bronzer med fjäderlätt formula berikad med nordiskt källvatten antioxidantrika och lystergivande hjortron samt ljusreflekterande färgpigment.

Min recension: Enkel att använda för att vara en flytande bronzer! Färgen är jättefin och funkar även till contouring då den inte blir för varm. Sjunker in i huden snabbt och blir jämn och fin utan att man måste jobba in den mycket. Perfekt om man vill ge huden lite extra färg och föredrar krämprodukter framför puder.

15 ml för 299:-

img_8152_111

True Match Highlight Liquid Glow Illuminator**
Produktbeskrivning: Flytande highlighter som ljusar upp huden och ger den en strålande lyster. Icy Glow är en kall nyans.

Min recension: Jättebra highlighter för mycket lyster! Otroligt effektfull och ger en fin glow utan att bli glittrig. Lätt att applicera också och blir väldigt hållbar. Två tummar upp!

30 ml för 119:- (109:- på Nordicfeel.se**)

IsaDora Perfect Blush**
Produktbeskrivning: Silkeslen och lystergivande glow till kinderna! Ett lättapplicerat, sammetslent och krämigt rouge som ger en silkeslen lyster till dina kinder. Intensiv färg som sitter extra länge. Finns i både matta och frostade nyanser.

Min recension: Dessa rouger finns i jättemånga nyanser och jag föll för 60 Pinky Peach direkt, en knallig persikorosa färg. Så fin! Lättapplicerad och pigmentrik, ingen wow-känsla men absolut jättebra och prisvärda.

4,5 gram för 109:-

PÜR Minerals The Perfect Matte Liquid Lipstick
Produktbeskrivning: Ett kit med snygga Matte Liquid Lipstick. Kitet innehåller fyra snygga färger och en läppolja. Använd oljan för att få återfuktade läppar innan du applicerar Matte Liquid Lipstick, eller använd efter om du vill ha en glansigare yta. Matte Liquid Lipstick är en matt läpprodukt med moussekänsla, vilket gör den lättapplicerad. Produkten har en mjukgörande formula och en long-lastingeffekt.

Min recension: Jag älskar färgen jag har i detta inlägg, men efter en stund lyste den i rött i konturerna fast jag applicerade ordentligt med en pensel och hållbarheten är inte alls på samma nivå som andra matta läppstift. Jag tycker att hållbarheten var bättre på den ljusaste nyansen i kitet, vilket antagligen beror på att det inte syns lika tydligt när en ljus nyans tappar pigment, men den här börja typ smulade för efter någon timme hade jag små, små röda prickar i området kring munnen (så som vissa mascaror kan bli under ögonen) och så vill man ju verkligen inte ha det! Så första intrycket var jättebra och den ljusa nyansen gillar jag, men jag rekommenderar faktiskt att köpa matta läppstift från något annat märke för det finns jättemånga som är snäppet bättre.

445:- för hela kitet

img_8543_111

Här är före och efter, skillnad va?

img_8566_111

Titta vilken fin lyster i huden! :)

Kram på er ♥annons

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here