Alla länkar och produkter i inlägget går till min webbshop Creativemakeup.se.

Här kommer en efterlängtad video med vår bästsäljande mascara Magnetic Lash från märket Santhilea London!

Jag var tvungen att googla mig själv för att hitta info om hur länge jag har använt den här mascaran nu, svaret är sedan mars 2014! Jisses :) Jag hittade detta gamla inlägg där jag skriver att jag ska på presseventet och minns att jag testade mascaran direkt när jag kom hem!

Gulle jag, 20 år var jag då och hade inte en blekaste aning om hur mycket denna mascara skulle komma att betyda, både för mig själv och för mina stamkunder som köper den regelbundet :) ♥

Video

I denna video pratar jag om varför den är så bra och visar hur jag använder den!

Vad är Magnetic Lash Mascara?

När man köper mascaran så får man med en hylsa med svarta fibrer! Dessa används för att förlänga fransarna, de liksom lägger sig som en liten förlängning på toppen av varje ögonfrans.

Men det är inte främst för att fibrerna är så bra som den säljer så mycket, utan för att mascaran i sig är så himla GRYM! Så fibrerna är en bonus, vissa använder fibrerna bara på speciella dagar och andra använder dom inte alls utan köper den bara för mascaran!

Vad är så bra med mascaran?

  1. Smular inte
  2. Kladdar inte
  3. Är vattenresistent (näst intill helt vattenfast enligt mig)
  4. Ändå lätt att tvätta bort = perfekta vardagsmascaran!

Den här kombon, alltså att den ska hålla bra utan att färga av sig på brynbenet (vanligaste problemet för mig med oljig hy) och vara så vattenresistent att den tål både tårar och regn – SAMTIDIGT som det går snabbt att tvätta bort den på kvällen. Den kombon är inte jättelätt att hitta :)

Det är ju en balans där mellan att det ska sitta stenhårt hela dagen, men släppa jättelätt när man väl vill få bort det haha. Magnetic Lash lossnar som i små bitar så länge du har varmvatten eller en bra rengöring. Jag brukar tvätta bort den med min vanliga ansiktsrengöring och varmvatten, fungerar strålande!

Så här långa ögonfransar har jag alltså inte naturligt, utan topparna är dessa svarta fibrer.

Hur använder man fibermascara?

  1. Måla mascaran som vanligt, gör ett öga i taget
  2. Dra med fiber-borsten från mitten av fransarna och ut på topparna. Var ganska snabb så att mascaran inte hinner torka.
  3. Måla ett till lager mascara, lägg på ordentligt så att inga fibrer ligger löst.

Det bästa är att kolla på videon högst upp i inlägget för det är lite svårt att fota en snygg steg för steg, man måste nämligen som sagt vara snabb från att man målat mascaran till att man lägger fibrerna. Så om mascaran hinner torka så fäster det inte lika mycket fibrer.

Men här är en bild som jag fotat tidigare som jag tycker visar väldigt bra:

Här la jag fibrerna i två steg eftersom det inte fäste så mycket då fransarna hann torka lite medan jag fotade bara-mascara-bilden :) Men i videon ovan så lägger jag bara ett lager fibrer och det gör stor skillnad också!

Recensioner

I skrivande stund har Magnetic Lash Mascara 12 recensioner i min webbshop och alla är 5-stjärniga! ♥

Om Santhilea London

De första åren då jag använde mascaran så var det den enda produkten de hade lanserat, det är liksom inget stort sminkmärke utan Santhilea (som är grundaren) la all sin fokus på att ta fram den allra bästa mascaran!

Nu har dom en produkt till, det bästa läppstiftet också ;) Älskar nischen! I 6 år har dom funnits nu och har fortfarande bara två produkter. Snacka kvalité framför kvantitet! Läppstiftet heter Real Rebel och är grönt men ändrar sig vid applicering och blir den perfekta tonen för just den personen. Den har skapat mycket uppståndelse på salongen haha, kunderna älskar den :)

Blir jätteglad för respons på mina videos! :) Vore kul att få veta om ni har några önskemål på någon produkt eller sminktips ni vill att jag ska visa!

Mascaran finns att köpa i min webbshop här! Och även läppstiftet från samma märke om ni är sugna på att spana in det så kan ni klicka här!

Kram ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here