När jag frågade i ett inlägg här om dagen om ni hellre ser en film i halvdan kvalité än ingen alls, innan jag har fått pli på tekniken ;) så fick jag bland annat kommentaren ”Åh vad roligt med film! Kör även fast den inte känns helt perfekt, learn by doing! :D” och den meningen, learn by doing, har jag i bakhuvudet nu och bara kör!

Film är så sjukt mycket svårare än bild och det är mycket som ska klaffa. Varje gång jag har försökt börja så har det bara tagit extremt mycket tid, energi och en hel del irritation innan det äntligen publiceras och då är man ändå inte nöjd för att det inte känns perfekt. Men jag kommer bli bättre och bättre för varje film så nu tänker jag helt enkelt bara publicera allt på rullande band så får ni följa hur det går framåt :)

Jag startar med ett nytt avsnitt av min och Malins videopodd! Woop wooop! Jag får fortfarande kommentarer då och då (både i bloggen och ute bland folk) om dom vill att vi ska börja med den igen, känns jättekul!

I detta avsnitt visar jag sminkborstar från Nanshy Masterful Collection*, pratar lite om vår salong, blir avbrutna av Malins granne utanför fönstret och avslöjar Malins nya jobb!

Hoppas ni gillar filmen ♥

Ni hittar min Youtubekanal Helenaronnblad och mina gamla filmer och tutorials här!

2 KOMMENTARER

  1. Kul med videopod! :-) dock var det väldigt mkt eko i rummet ni befann er i så det var jobbigt att lyssna. Men annars kul och hoppas ni gör fler!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here