Fick frågan vad jag har för åsikt om Viva la Divas produkter.
Först och främst vill jag säga att jag inte alls har problem med billiga produkter! Men jag köper aldrig billiga foundations och sånt som man har i hela ansiktet, man vet ju aldrig vad det är man gör mot huden.

(När jag säger billigt menar jag billigare än IsaDora, Maxfactor och sånna märken)
Jag har testat litegrann av Viva la Divas grejer, nagellacken tycker jag är helt okej om jag inte minns fel!

Men självklart märker man att det är budgetsmink. Hela min ögonskuggspalett gick sönder fast den bara låg still på hyllan, hade förmodligen med luftfuktigheten att göra.

Och deras glitter-eyeliner som jag ibland har i ögonvrån, torkar så att man kan dra bort den i en stor bit om man lägger på för mycket, ingenting man kan ha där huden veckar sig!

Men det är klart att produkterna funkar, och de har säkert några bra grejer som inte jag har testat.
 
Om man ska köpa billigt smink så rekommenderar jag istället H&M’s produkter! Prisklassen är ungefär samma som Viva la Diva.
H&M’s ögonskuggor fungerar jättebra tycker jag, deras kajalpennor och eyeliners också! Dom har även några bra sminkborstar.
Kram på er!
DELA
Föregående artikelViva la Diva
Nästa artikelBrun sminkning
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR