Sedan jag började använda Sanctums schampo och balsam så har jag verkligen börjat uppskatta den naturliga känslan i håret, alltså att håret är helt rent (utan silikoner och kemikalier) men ändå väldigt lent och mjukt.

Jag duschar med schampot och balsamet, smörjer in längderna med Waterclouds arganolja och när håret har torkat så är det luftigt utan att bli flygigt, och känns otroligt välvårdat och härligt!

Och eftersom jag gillar oljan från Waterclouds så var jag nyfiken på deras balsamspray ”Waterclouds Repair Leave-In Conditioner” också. Det är en spray som man sprayar i längderna och låter sitta kvar i håret utan att skölja ur.

Den innehåller hjortronolja och macadamiaolja som båda ska vara väldigt bra för håret då håret får både fukt, antioxidanter och E-vitamin. Håret ska bli följsamt och lättare att reda ut, extra bra för frissigt hår, och dessutom ska det få en fin glans och lyster för ett mer välvårdat utseende.

IMG_3458_111

Men jag som fallit för den rena, luftiga känslan i håret gillar inte alls denna produkt tyvärr. Håret blir lent och ser väldigt glansigt och fint ut, och det doftar fräscht och gott, men det liksom känns att man har en produkt i håret och den känslan har jag blivit lite ”allergisk” mot.

Produkten känns inte tung eller kladdig, jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men det känns typ som att det ligger någon slags hinna ovanpå hårstråna. Dessutom blev mina lockar (efter att ha sovit med fläta) inte alls lika fina som vanligt.

Så med andra ord, detta är ingen produkt som mitt hår gillar och jag kommer inte fortsätta använda den. Någon av er som har testat? :)

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here