Som jag berättade i fredags så var jag hos superduktiga Monica Werner och fräschade till min hårfärg litegrann då, och det känns så himla bra!

Ingen jättestor förändring men först och främst behövde jag färga bort utväxten, så där använde vi samma färg som vi gjorde gången innan, en mörkröd som ger ett fint djup i hårbotten.

Och förutom det så var jag sugen på en lite mer roséfärgad ton i längderna, som jag har bloggat om tidigare att man kan få till med färgad hårinpackning. Använder jag inte min färgade hårinpackning alls nu så är längderna typ mellanblonda och lite åt kopparhållet vilket jag också gillar, men jag har verkligen fått en dille på det här med rosé nu :)

Så när hon hade penslat i hårfärgen i utväxten så hade hon en rosa ton i resten av håret. Här är resultatet:

roseguld-hårfärg

Det koppriga i färgen innan blandat med rosa ger en slags roséguldig ton, eller vad kan man kalla den? Jag tokälskar den!

Riktigt nice att ha den färgad så nu och slippa använda färgad inpackning lika mycket. Nu är min plan att fräscha till den med rosa inpackning då och då men det kommer inte krävas lika mycket jobb som hårfärgen innan – då hade jag röd inpackning i hårbotten (penslade i i torrt hår) och i början hade jag inget alls i längderna men den senaste tiden blandade jag även ut den röda inpackningen med balsam och hade i längderna, och det gjorde jag varje dusch.

Nu kommer jag bara behöva inpackning då och då (ska testa en som är rosa från början) och då kan jag ha i den i hela håret i duschen bara, och slippa krångla :)

IMG_9172_1111Den rosa tonen i längderna är faktiskt en pastellrosa färg från Wellas färgserie ”Instamatic” och den här nyansen heter Pink dream. Instamatic-färgerna är, som ni hör på namnet, inspirerade av Instagram och alla filter man kan lägga på bilderna. Med andra ord, dessa färger blir bara som en ton över din naturliga hårfärg!

Jag längtar tills jag får hem min rosa inpackning också, det är så kul att variera och testa sig fram med dom. Då ska jag visa fler bilder! Tänkte börja med att blanda ut färginpackningen och ha i den i hela håret, men ska även testa att ha i den koncentrerat och se hur det blir. Man kan även variera verkningstiden beroende på hur intensivt resultat man vill få. Ska bli så kul :)

Färgad inpackning är en bra quick fix när man vill experimentera med hårfärger, men när man vill ha ett mer hållbart resultat så kan jag verkligen rekommendera att gå till en frisör som använder Wellas Instamatic-färger! Jag är supernöjd ♥

IMG_9146_1111Vad tycker ni om min hårfärg nu? Hiss eller diss? :)

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here