Jag har inte haft tid att ändra detta i webshopen än, men för att göra en lång historia kort så kommer nudh mineral byta namn till YAG Mineral!

Det är exakt samma innehåll, ingenting är förändrat förutom loggan!

Jag kan även skvallra om att det kommer en hel del nyheter i slutet av året, det ska bli riktigt spännande! Och redan nu till sommaren kommer det nya ögonskuggsfärger som jag ska visa för er inom kort! :)

Och om någon har missat det, så är detta ett mineralmärke som jag säljer i min webshop. Hela makupserien är helt ekologisk och tillverkas av de absolut finaste råvarorna i Halmstad!

Ny skylt

YAG står för You Are Gorgeous – en slogan som jag verkligen kan stå för! Du är vacker, och smink är bara till för att framhäva ditt ansikte, din kreativitet och din självkänsla!

yag mineral you are gorgeous

Men oj så svårt det kommer vara för mig att ändra mina rutiner, jag skriver/säger nudh mineral av ren reflex, och dessutom kommer produkterna som innehåller ”nudh” i färgen också byta till ”YAG” så som t.ex. ögonskuggsnyansen jag använde i gårdagens sminkning, den hette Nudh Magical men kommer nu heta YAG Magical istället. Så ni får ursäkta om jag råkar blanda ihop nudh och YAG så här i början :)

Så med andra ord, ni som beställer ”nudh mineral” i webshopen kommer få hem produkter med YAG Mineral-loggan, även fast jag inte har hunnit ändra text + bilder än. Dock kommer läppglansen och borstarna ha kvar nudh-loggan ett tag till (på puderprodukterna är det bara att byta ut locken, men det blir svårare med de andra produkterna).

Nya YAG mineral loggan (1)

 

Hoppas ni vänjer er snabbare än mig, och om ni i framtiden vill söka på min blogg efter en specifik sminkning så kom ihåg att skriva nudh mineral även fast den nu heter YAG Mineral, jag kommer inte redigera alla gamla inlägg ;)

Kram, kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here