Idag öppnade jag lucka 24 i Yves Rochers julkalender (ooops) men den hänger på jobbet och jag är inte här imorgon, så jag var ju tvungen att öppna idag ;)

Och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med hela kalendern! Jag personligen hade ju gärna sett mer smink och mindre hudvård, men kan tänka mig att många skulle säga tvärtom så det är en väldigt bra blandning.

IMG_3242_111

I lucka 10 fick jag en produkt som faktiskt har blivit en otippad favorit i min produktsamling, och det är den vårdande hårkrämen Yves Rocher Repair Cream Dry Ends* som är en inpackning för hårtopparna som inte ska sköljas bort :)

IMG_3246_111

När jag har duschat håret så använder jag hårolja, och det brukar jag även göra några dagar efteråt (jag duschar håret ganska sällan) då mina toppar kan bli lite frissiga. Men ibland kan jag uppleva att håret behöver en ”tyngre” produkt för att få bort frissigheten direkt, för man kanske inte vill ha supermycket olja i håret men när man har väldigt torra toppar så behövs det ganska mycket för att få ner det spretiga. Och då är den här inpackningen perfekt!

Jag tar en klick och fördelar jämnt i längderna när håret är torrt, mest i topparna, och borstar igenom håret, sen är det mjukt och fint igen. Snabbt och enkelt! :)

Inpackningen innehåller bland annat ekologiskt odlad havre och mandelolja som vårdar håret och gör det mjukt och näringsrikt.

Tuben innehåller 50 ml och kostar just nu 69:- på Yvesrocher.se*, ordinarie pris är 99:-. Och jag tycker att den är helt underbar!

IMG_3259_111

Det enda jag inte gillar till 100% är doften, den doftar blommigt/nektar, vilket är gott men inget jag personlige är så mycket för. Men doften känns bara precis när man smörjer in håret, ingenting man går runt och doftar sen, så det är bra! :)

Två tummar upp! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here