Amanda Winberg-sminkning

  - Annons -

  Jag har inte följt alla avsnitt av Idol det här året, men jag har sett vissa avsnitt och den fredagen jag minns bäst är då Amanda Winberg sjöng Jolene. Hon var inte bara otroligt duktig, utan även makalöst snygg också!

  Och eftersom det även är juletider nu så kunde jag inte låta bli att göra en sminkning inspirerad av henne, skulle jag iväg på julfest så skulle jag fixa mig så här :)

  Skärmklipp 2015-12-07 11.52.35

  Tog en screenshot direkt från Youtube för er som inte såg/minns sminkningen. Men det blir inte alls samma som när man ser på klippet, hennes ögon strålar av den skimriga ögonskuggan :)

  Skärmklipp 2015-12-07 11.53.43

  Det här är en väldigt vacker sminkning, ögon som gnistrar och intensivt röda läppar :) en sminkning som är perfekt när man vill se vacker ut. Den passar ovsett tillställning, för den är inte speciellt party men inte heller diskret eller vardaglig.

  - Annons -

  Jag har inte efterliknat mer än sminkningen, men hoppas ni blir inspirerade i alla fall! :)

  IMG_2666_111

  Bas:
  Ansiksprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Foundation – gloMinerals Foundation (Golden Light)
  Puder som neutraliserar rött – gloMinerals Redness Relief Powder
  Makeup Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Ögonbryn – Pixi Natural Duo (Brunette)

  Läppar – gloMinerals Suede Matte Crayon (Bombshell)

  Untitled-111_1

  Alla ögonskuggor är från 3-paletten Paese Diamond Trio Eyeshadow i nyansen 714.

  1. Ögonskuggsprimer, Pixi Eye Bright Primer
   Ljus ögonskugga i mitten av ögonlocket
  2. Vit ögonskugga innerst på ögonlocket och i ögonvrån
  3. Guldbrun ögonskugga ytterst på ögonlocket
  4. Tona ut kanterna och applicera ljust och mörkt på undre fransraden också.
  5. Eyeliner med vinge, Pixi Lash Line Ink
  6. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic Lash Mascara

  IMG_2630_111
  IMG_2670_111

  IMG_2668_111

  Vad tycks? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hej hej! Gillar verkligen denna sminkningen:) Såå fiint. Skulle vilja göra den på mig själv-men jag undrar om det passar på mig som närmar sig 50 år?
   Är inte så rynkig men en och annan linje har jag.
   Borde jag välja matt ögonskugga istället?
   Mvh Marita

   • Jaa absolut!! Det kommer passa jättebra! :) Skimmer kan framhäva ojämnheter så som rynkor och linjer, men har man bara några linjer så är det inget man behöver tänka på, och man behöver inte hålla sig borta från skimmer helt, utan kan lägga matta skuggor om man har ett problemområde någonstans bara. Och så här skimriga skuggor som i den här sminkningen så upplever jag ofta att det inte är några problem på någon, för dom är så skimriga att rynkorna ofta inte syns alls, eftersom det är så ljusreflekterande att allt “smälter ihop” :)

  2. Jättefint!!!

   Jag har använt Magnetic lash ett tag nu och sörjer att den inte klarar hålla mina fransar böjda! Även om jag krullar till mina fransar extremt mkt med tången så blir dom så rak att dom pekar neråt när mascaran torkat klart!!! Hat du några tips på vad jag kan göra? Kan inte permanenta fransarna då jag får allergiska reaktioner utav det.

   Köpte även Bamboo pudret och det är det bästa jag upplevt för min feta hy!!!! Tack!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish