Amberlaque – Gelnaglar

  - Annons -

  Gellack är kortfattat ett nagellack som man härdar under en LED-lampa och så håller det mycket, mycket längre än vanliga nagellack.

  Amberlaque är ett nytt gellack som man fixar själv hemma, finns på Amberbird.se och ett startkit kostar 499kr. Singellack kostar sedan 150kr.

  Just detta märke är helt nylanserat och jag som även har testat Depends gellack kan säga att Amberlaque är bättre och enklare på många sätt, eftersom att det är ett “ett-stegs-lack”!

   

  I Depend behöver man lampa, rengöringsvätska, baslack, färgat lack och ett topplack. Rengöringen börjar man med, och slutar, då naglarna får en klibbig yta som måste torkas bort. Mellan varje lack så ska man härda naglarna under lampan.

  - Annons -

  När man använder Amberlaque så behöver man bara ett färgat lack och en lampa, det är alltså enklare och det går snabbare då man inte behöver göra lika många steg!

   

  IMG_1927

   

  Ett gellack (färgen 237 Moskva) samt den söta rosa lampan som går på batteri.

  IMG_1884

  Måla ett lager, låt härda under lampan i 60 sekunder.

  Det enda negativa är att LED-lampan inte har någon timer, så man får hålla tiden själv. Vilket i och för sig inte är megajobbigt, då det handlar om en hel minut och inte ett visst antal sekunder.

  (Det lacket som inte är gråsilvrigt är ett vanligt nagellack, för att få lite variation på naglarna)

  IMG_1904

  - Annons -

  Man härdar de fyra långa fingrarna på händerna först, och har tummen utanför. Till sist tar man båda tummarna på en gång. Alltså har man fingrarna under lampan i totalt 3 minuter.

  Lacket täcker bra på första lackeringen, men man kan även lägga ett andra lager. Det viktiga är att lägga tunt lager, och efter man har härdat det under lampan så kan man lägga ett nytt om man vill, och härda igen.

  IMG_1911

  När naglarna har varit under lampan så är dom heelt torra, inte alls klibbiga! Man är klar helt enkelt :)

  IMG_1914

   

  Visst är det en snygg färg? Grått med silverskimmer.

  IMG_1915

   

  Naglarna gjordes igår, så jag kan ännu inte svara på frågor om det är lätt att ta bort eller hur länge det håller. Men man ska ta bort det med en remover, och det ska hålla upp till 20 dagar.

  - Annons -

  Jag återkommer med den infon när jag vet, om ni är nyfikna? :)

  IMG_1922

   

  Snyggt, snabbt och enkelt. Jag rekommenderar detta!

  amberlaque gellack

   

  Denna bild hittade jag på hemsidan, Amberbird.se, här ser man alla olika nyanser.

  Jag älskar dom skimriga, 224 som är längst upp är ju verkligen en snygg höstfärg, och den blåskimriga 248 en vinterfärg och sen den guldskimriga 360 en jul -och nyårsfärg!

  Om ni är intresserade av detta så ange koden HELENA när ni handlar, så får ni en gåva på köpet :)

  Kram på er!
  Imakeyousmile.se

  - Annons -
  Föregående artikelFramhäv Bruna Ögon
  Nästa artikelPartysminkning 40+
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish