Brow lift i Uppsala på salong

  - Annons -

  Ville bara slänga in en bild på en fin brynförvandling jag gjorde på min kompis! Jag gör inte brow lift på salongen egentligen, eller jag kan men mina kollegor har mycket mer erfarenhet så det är mycket bättre att boka sin brow lift i Uppsala hos dem.

  På denna förvandling gjorde jag brow lift, brynplock, brynfärg och fransfärg!

  Titta så fint:

  brow lift i uppsala

  Fylligare bryn som dessutom får en snygg högre form tack vare att stråna kan borstas uppåt, istället för åt sidan som dom egentligen växer bångstyrigt.

  - Annons -

  Många tycker också det är enklare att få en snygg start på brynen i fram när man sminkar sig, om stråna växer uppåt där. Annars kan det lätt bli för hårt ifyllt eller väldigt rundat eller fyrkantigt i fram, om ni förstår hur jag menar?

  Och så kolsvarta ögonfransar som pricken över i :)

  Boka tid hos någon av mina kollegor för brow lift i Uppsala, som är ännu bättre på detta än vad jag är! Boka online här (länk) eller ring 018 10 50 13. Brow lift i Uppsala görs på salongen Creative Makeup och finns på Storgatan 23c.

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish