By Terry Eyebrow Liner

  - Annons -

  Jag älskar skarpa ögonbryn, skarpa utan att se onaturligt ditmålade ut. Och ett tips för att få till det enkelt men snyggt är att sminka väldigt skarpt på bara undersidan av brynet, men behålla ovansidan lite mer diffus.

  Till detta använder jag just nu en “eyebrow liner” som jag tycker är grymt bra! Det är som en flytande eyeliner i tuschpensform som målar lika raka och fina linjer som en eyeliner, men nyansen är mer naturlig och anpassad för ögonbrynen!

  IMG_6445_111

  Man kan antingen fylla i brynen som man brukar med en annan produkt, och sedan avsluta med denna för att få skarpare linjer + hårstrå-effekt i brynet. På den här bilden har jag bara använt eyebrow linern!

  Det jag brukar börja med är att dra en linje längs hela undersidan av brynet, och sedan måla hårstrå-streck så som brynstråna växer för ett naturligt resultat.

  - Annons -

  IMG_5946_111

  By Terry Eyebrow Liner kostar 240 kronor på Beauty.theyouway.se och finns i blond och brunt, och jag har den bruna nyansen.

  IMG_5950_111

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hejsan
   Jag lider varje dag för att jag var dum och gjorde en ögonbrynstatuering i 3d. Den är hemsk så hemsk att jag inte längre kan stå och prata med folk för att jag skäms så över hur jag ser ut. Jag vet att du gjort 3d tatuering fast med bättre resultat men jag hoppas ändå att du kanske har kunskap om hur man kan sminka över den? Jag är blond och tatueringen är nu efter 1,5 år fortfarande svart/grå. Den har släppt från mitten och bakåt men längst fram där man defenitivt inte vill vara mörk finns den där och förpestar och fyller varje dag med ångest.
   Jag vet att du kanske inte har tid att svara, du kanske inte äns läser detta, men jag testa iallafall.
   Vet du hur man kan sminka över den på ett sätt som ser naturligt ut.
   För att tillägga hur illa det är har jag hostat upp ännu mera pengar nu och gjort en transplantation som kostade mycket smärta och pengar…. Jag vill bara kunna visa mig bland folk … Vet du något sätt?

   Mvh Alexandra

  2. Jag älskar din blogg då du inspererar mig sjukt mycket. Men jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med bara basen, vilka produkter du mest brukar använda och helst några billiga men som ändå duger?
   Skulle vara jättetacksam!

   Kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish