Copper eye makeup

Idag är en riktig inspirationsdag, vissa dagar blir man stressad av alla problem kring allt medan man andra dagar bara bubblar av inspiration, spänning och förväntningar! Jag har så mycket nytt på g nu som jag inte kan dela med mig av att jag går i taket snart!

Men någonting som jag är mer öppen kring (utan att säga exakta märken) det är att jag har nya produkter på gång i shopen, det tar lite tid att testa allt och framför allt att planera med ekonomin – jag har inte råd att köpa in precis allt jag vill på en gång eftersom som det jag redan har i shopen också måste fyllas på, men under sommaren hinner nog en hel del nyheter komma in, och inför hösten känner jag att det kommer braka loss!

Med det sagt så är dagens sminkning en look jag gjorde för att testa en ögonskugga från ett märke som jag med största sannolikhet kommer ta in i webshopen, är helt förälskad i många av produkterna redan :)

Så både ögonskuggan och läppstiftet finns inte att köpa än, men kom gärna med respons!

IMG_7332_1111

Huur fin kommer inte den här kopparfärgade, matta ögonskuggan vara i höst? Antingen helt ensam så här, eller tillsammans med en murrig brun färg.

I’m in love! Vad tycker ni? :)

IMG_7306_1111

Grundsmink:
Ögonskuggsprimer – Pixi Eye Bright Primer
Ansiktsprimer (nedmattande) – Paese Makeup base Matte
Foundation – Zuii Organic Powder Foundation (Creme)
Concealer – Yag mineral concealer (Covers Purple)
Puder – Paese Bamboo Silk Powder
Bronzer – Paese Bronzing Powder (1M)
Rouge – Zuii Organic Sparkle Rouge (Raspberry)

IMG_7309_1111

Kram på er! ♥

LIKNANDE INLÄGG

Föregående artikelFitnesstofs från Taniko
Nästa artikelLife Gave Me Lemons
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish