Dagens tips – 20% på Bangerhead

- Annons -

Jag fick precis ett nyhetsmail av Bangerhead.se om att dom just nu har 20% på ALLT smink, undrbart tänkte jag och vill tipsa er om det : )

Bangerhead har dessutom fri frakt!

Här är några av mina höstfavoriter som finns på Bangerhead som ni kan spana in:

Jag älskar glitter hela året men inte minst på hösten och vintern, och Make Up Store Mixing Liquid är en undrbar produkt när man ska fästa glitter på sminkningar! Nu kostar den 124 kronor istället för 155 kronor.

- Annons -

Anastasia Dip Brow Pomade är en älskad produkt av i princip alla som testar den, superenkel att använda och resultatet blir snyggt och hållbart. En bra produkt både för nybörjare och proffs som vill ha perfekta ögonbryn! Nu kostar den 196 kronor istället för 245 kronor.

 

Too Faced Glitter Glaze finns i både guld och silver och är en underbar glittrig krämögonskugga som kan användas både ensam, ovanpå andra ögonskuggor eller som en glitterdetalj i sminkningen – t.ex. i ögonvrån på en sotning! Kostar nu 175 kronor istället för 219 kronor.

 

Too Faced Color Bomb i nyansen Bigger Berry är en jättefin höstnyans som är lagom glansig och jättefin. Har en svag plumping-effekt så den känns på läpparna, Kostar nu 175 kronor istället för 219 kronor.

Hoppas ni tycker att mina tips var till hjälp! :)

Kram, kram!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish