Depend gellack – Lila glitter

  - Annons -

  Jag gjorde om mina gelnaglar igår, som jag gör med Depends Gellack.

  Vitt, vitt, vitt har varit min melodi, förutom en av gångerna då jag har haft rosa. Tycker att vitt är så fräscht och fint, samtidigt som det passar till allt.

  Men denna gång ville jag ha någonting annat, och testade ett lilaglittrigt lack!

  - Annons -

  Nr. 058

  Det blev dock inte så bra som förväntat, vilket resulterade i ett antal extralager och det blev alls lika snyggt som det brukar (men det duger).

  Problemet var att jag trodde att det lila lacket var lika täckande som de andra jag testat, men när jag målat på första lagret så inser jag att det är genomskinligt med en lila ton, och silverglitter i det.

  Jag vågade inte lägga på massa lager till för att se om resultatet blev bättre, det är ju inte superenkelt att ta bort och speciellt inte när dom är nygjorda.

  Så jag tänkte jag att man kanske skulle ha grundat med vitt, så jag målade vitt över det (2 lager för att få ett bra täckande resultat) och sen det lila igen ovanpå. Men jag gillade inte lacket alls måste jag erkänna, det glittrade fint men det lila gjorde naglarna ganska grådassiga, det var ingen snygg lila nyans enligt mig.

  Det kanske hade blivit bra om man hade haft det rosa under istället, eller en annan lila, eller fler lager av det lilaglittriga… Men det hade blivit på tok för många lager att försöka rädda det på det viset, så jag bara målade över med vitt igen och lät det vara så.

   

  Inte världens roligaste inlägg, men då vet ni i alla fall hur glitterlacken fungerar om ni är sugna på det!

  Någon av er som använt glittret på ett sätt som blev bättre? :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish