Dr. Brandt CC Glow

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  På sommaren är det riktigt skönt med en bra BB eller CC-cream, som alltså kortfattat är mindre täckande än en foundation men mer täckande än en färgad dagkräm. Man smörjer in den som en vanlig lotion men den innehåller färg som jämnar ut hudtonen, och innehåller ofta vårdande ingredienser och spf.

  Här om dagen skrev jag om en dagkräm med spf 30 till ansiktet som fungerar bra även på oljig hy, och nu tänkte jag därför tipsa om en CC-Cream med spf 30 som jämnar ut hudtonen och som passar bra till oljig hy!

  dr brandt cc cream

  Jag har precis färgat ögonbrynen och det satte sig ganska mycket på huden direkt efter, det är därför dom är så mörka om ni undrar :)

  Krämen som jag rekommenderar till er är dr. brandt CC Glow som är en CC-Cream som ska ge lätt täckning, mycket lyster, en uppljusande effekt på huden (t.ex. på pigmentfläckar) och innehåller solskyddsfaktor 30.

  - Annons -

  Den passar alla hudtyper står det i beskrivningen, och jag som är väldigt oljig kan säga att det är få liknande produkter som ska ”passa alla hudtyper” som faktiskt passar bra till oljig hy, men den här gör det!

  dr brandt cc cream

  Applicering/Resultat/Hållbarhet
  ♥ Formulan är tunn och både enkel och skön att smörja in huden med. Den blir jämn och fin direkt.
  ♥ Täckningen är precis lagom, den täcker inte helt så den blir väldigt naturlig och fin, och den naturliga huden lyser igenom. Den tar bort röda områden och får blemmor att synas lite mindre. Hudtonen ser jämn och fin men samtidigt osminkad ut! Och man får en diskret och fin lyster.
  ♥ Den går in snabbt i huden och blir matt, känns inte alls. Jag hade nedmattande puder ovanpå och då höll den sig matt väldigt länge!
  ♥ Jag som vill ha lite mer täckning har testat att dutta på mineralfoundation ovanpå denna där jag tycker att det behövs, och det blir superbra. Så det är bra om ni har en finne eller någonting som ni vill täcka lite extra, eller om ni vill ha en lätt täckning på dagen och sedan lite mer inför kvällen – då kan man bara dutta på lite mineralfoundation ovanpå.

  Egenskaper
  ♥ Spf 30 är väldigt bra, ju högre desto bättre men många liknande produkter ligger på spf 15-20 så 30 känns absolut jättebra.
  ♥ Krämen innehåller C-vitamin som ljusar upp pigmentfläckar.
  ♥ Innehåller även mikrorubinkristaller som ger huden en fin lyster, och det tycker jag att man får, lyster utan att se glansig eller skimrig ut, väldigt naturligt!

  Nyanser
  x Det enda negativa, och som tyvärr nog blir en dealbreaker för många, det är att den bara finns i en nyans ”light to medium” och även fast den smälter in bra i huden och anpassar sig efter hudtonen relativt bra så kommer den vara för mörk på många. Den passar mig nu för att jag har brun utan sol, men innan det var den för mörk.

  Den ser väldigt mörk ut direkt vid applicering, men blir efter en kort stund mer som hudtonen. Men för personer med ljus hy (ungefär som mig innan bus och ljusare) ni kommer nog inte kunna använda denna.

  Pris
  ♥ Rekommenderat pris 395 kronor för 30 gram, och det räcker nog väldigt länge för man behöver inte så mycket. Och nu är det dessutom Rea på den HÄR, där den just nu bara kostar 277 kronor! :)


  dr brandt cc cream

  IMG_8685_222

  Så här ser nyansen ut jämfört med min hand (innan jag hade brun utan sol) och som ni ser så är den inte supermörk, men ingenting för väldigt ljus hy heller.

  dr brandt cc glow

  - Annons -

  Men som ni ser så blir den väldigt naturlig och fin! Här har jag inget puder över, det la jag på sen :)

  Två tummar upp!

  Någon av er som testat denna?

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish