Eye Polish makeup

  - Annons -

  I november släpper Pür Minerals en nyhet som jag har blivit kär i – Eye Polish!

  Pür Minerals Eye Polish är flytande ögonskugga, inte kräm, inte mousse, utan flytande. Jag fick det i goodiebagen på Pür Minerals pressfrukost för någon vecka sedan och har varit väldigt skeptisk måste jag erkänna. Jag som knappt gillar krämögonskuggor.

  Men till min stora förvåning så är jag helt kär, skuggan är väldigt enkel att applicera, ger ett pigmentrikt och metalliskt skimrande resultat, och jag känner redan att jag vill ha fler nyanser! :)

  Dagen sminkning är gjord med den här skuggan i nyansen Velvet som är en superfin lite plommonlila nyans!

  IMG_6856_111

  - Annons -

  Ögonskuggan ska funka både som ögonskuggsprimer och som ögonskugga, och man ska inte behöva primer under alls. Den är flytande när man applicerar men torkar och fixerar sig snabbt.

  Men jag använder ögonskuggsprimer under, den fungerar säkert bra som ögonskuggsprimer på personer som inte har lika oljig hy som mig, för skuggorna fäster bra ovanpå och det håller betydligt bättre än utan primer. Men i slutet av dagen så hade det veckat sig lite innerst på ögonlocket för mig, så jag kan inte rekommendera den till 100 utan primer, men med ögonskuggsprimer så sitter den som berget!

  IMG_7130_111

  När man applicerar skuggan (med en gummiapplikator som medföljer) så kan man antingen få knivskarpa kanter, eller lite mjukare genom att smådutta ut färgen lite i kanterna. Men med gummiapplikatorn är det jättesvårt att få en helfin uttoning, men så fort skuggan torkat vilket den gör väldigt snabbt, så kan man sudda kanterna lite med en sminkborste.

  Och så tycker jag själv när det gäller så här gnistrande metallic-nyanser att det är supersnyggt att applicera en helmatt mörk skugga i globlinjen, så att det blir mer kontrast mot ögonlocket, och så har jag gjort i min första sminkning med den här ögonskuggan!

  IMG_6895_111

  Fint va? Det metalliskt skimrande resultatet är mycket mer effektfullt i verkligheten måste jag tillägga :)

  Ögonskuggsprimer, Pixi Eye Bright Primer
  Plommonlila metallisk ögonskugga på hela ögonlocket, Pür Minerals Eye Polish (Velvet) som släpps i november
  Brun ögonskugga längs globlinjen, Paese Kashmir Eyeshadow (609)
  Svart eyeliner längs övre fransraden, Paese Penliner
  Svart mascara på alla fransarna, ShowOff Mascara

  Läppenna på hela läpparna, Dr. Hauschka Lipliner (01 Brown)

  IMG_6886_111 IMG_6851_111

  - Annons -

  Vad tycks? :)

  - Annons -
  Föregående artikelEntreprenörssnack i bloggen
  Nästa artikelChanel N° 5 Deodorant
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Du kanske tycker de är töntigt men du har ett hårstrå i ögat på närbilden på ögat ;) haha, tyckte de va kul! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish