Eyeliner med strass

Hej hopp fina ni! Ny vecka, ny energi och nya mål :)

Dagens sminkning är en perfekt sminkning om man vill vara festligt sminkad utan att det skriker party. Exempelvis på bal, student, bröllop och sådana tillfällen som egentligen är fester men där man kanske känner att en mörk partysotning inte riktigt passar in.

Det enda jag har gjort med ögonskugga är att highlighta ögonvrån och brynbenet, sedan har jag målat en marinblå eyeliner med vinge och pimpat till allting med strasstenar!

Stenarna lyser upp lite konstigt i kameran, det ser lite ut som vita prickar bara, men det är alltså små strasstenar som blingar snyggt i verkligheten :)

IMG_8017_111

IMG_8030_111

 

Ljus ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Annikas favoritskugga.
Marinblå eyeliner med vinge, Oriflame The ONE Eye Liner Stylo (Blue)
Strasstenar, Depend (finns inte på deras hemsida så vet inte om dom finns kvar eller inte, men det var inte jättelänge sedan jag köpte dom i butik)
Svart mascara på övre fransarna, Oriflame Master Curl Mascara.

Jag har fäst strasstenarna med lösögonfranslim från DUO och det höll toppenbra hela dagen! Jag somnade till och med i soffan i Miskas famn (pytteliten soffa så mina ögon trycktes mot honom) och ändå hade jag inte tappat en enda sten på kvällen när jag plockade bort dom :)

IMG_7995_111

IMG_7992_111

IMG_8002_111

IMG_8005_111

IMG_8039_1111

 

PUSS! :)

LIKNANDE INLÄGG

Föregående artikelEkologisk Arganolja
Nästa artikelFavorit i repris – Kändisbryn
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

10 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish