Få bort grönt hår (med röd inpackning)

  - Annons -

  Går det att få bort grönt hår effektivt? Svar ja, mitt liv som grönhårig är nu över! :)

  Jag älskade att ha turkost hår! Nu är det dock bara en blaskig men väldigt synlig ljusgrön ton i längderna. Inte en speciellt rolig färg längre. Men lite för grönt för att bleka bort också, det skulle nog bli en tokig blond färg tror jag.

  Men vet ni hur jag fixade detta supersnabbt i duschen när jag ändå tvättade håret?

  Röd hårinpackning!

  Jag hade kvar inpackning som min frisör blandade åt mig från när jag var rödhårig förut och fick en snilleblixt. Rött neutraliserar grönt, så rent teoretiskt sätt så borde det röda få bort grönt hår även fast det bara är en färgad inpackning.

  - Annons -

  Och vet ni? Det stämde inte bara i teorin, utan även i praktiken! Titta så snyggt:

  Få bort grönt hår med röd färginpackning

  Om ni glömt hur extremt grönhårig jag faktiskt var innan så kommer här en förebild:

  få bort grönt hår

  Sminkningen kan ni se steg för steg i inlägget mjuk vardagsmakeup i lila & guld.

  Det är som ni ser inte bara blond med lite gröna skiftningar, utan det är verkligen en grön hårfärg.

  För att få bort så här mycket grönt hår så använde jag inpackningen direkt i håret. Men om du bara har gröna skiftningar så blanda i bara en klick i din hårinpackning eller balsam.

  Nu skiftar det lite i rosa vilket jag bara tycker är snyggt. I de flesta ljus så smälter det ihop jättebra i min naturliga utväxt-färg och ser inte rosa ut alls. Man kan nästan tro att det är min naturliga hårfärg i hela håret :)

  få bort gröna skiftningar i håret

  Mycket nöjd!! Nästan jobbigare att jag inte insett innan att det var så här enkelt att få bort grönt hår, då hade jag gjort det tidigare ;)

  - Annons -

  Inpackningen Maria Nila Colour Refresh Autumn Red (adlink) är jättebra! Jag har använt den mycket, även när jag var helt rödhårig. Rosa fungerar också, jag har använt Maria Nila Colour Refresh Pink Pop (adlink) också och även den fungerar strålande. Både rött och rosa neutraliserar grönt.

  Läs även:

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hej!
   Har just EXAKT samma problem. Har haft en turkos färgbomb från Revlon och nu är det gröndassigt och de gröna pigmenten vill inte försvinna. Vilken röda inpackning valde du 😀

   • Jag har även testat den Rosa nyansen från Maria Nila Colour Refresh och den funkar också bra! Pink Pop tror jag det heter. Tycker den min frisör blandade är bättre för den blir lite jämnare, Maria Nilas kan bli lite mer rosa på vissa ställen som suger åt sig mer. Men ändå effektiv mot det gröna :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish