Färga håret rosé hemma

  - Annons -

  Vad rosé är för hårfärg har inte ett rätt svar, många blandar ihop rosé och roséguld men man kan säga kortfattat att rosé är rosa nyans som går åt det röda hållet (som rosévin) och sedan kan den kombineras med andra nyanser t.ex. rosé guld, dusty rose, koppar guld m,m.

  Så är man blond och lägger i en roséton så blir det en väldigt ljus roséhårfärg, jordgubbsblond kan man också kalla det. Har man en mörkare och varmare ton på håret (som jag hade) så blir det lite mer roséguld. Det är också suuupersnyggt att blanda i rosé i en kall brun hårfärg, t.ex. bara i topparna, älskar det!

  Ett tips om ni vill testa färga håret rosé hemma, oavsett om ni vill ha det i hela håret eller bara slingor/i topparna, det är att använda Maria Nila Colour Refresh i nyansen Pink pop, som är en färgad rosa hårinpackning :)

  hårfärg koppar guld, rose guld, dusty rose

  Jag har färgat mitt hår rosé med en pastellrosa nyans (Wella Instamatic Pink Dream) över koppar som jag hade i grunden. Men den färgningen är inte riktigt lika rosé som jag är nu, utan jag använder Maria Nils rosa hårinpackning också och den ger håret den här lite mer intensiva tonen!

  - Annons -

  Jag är brutalt sugen på att ha i lite silverschampo också, bara för att se vad som händer. Om det blir mer lila eller om bara de varma tonerna slutar lysa igenom. Vad tror ni? :)

  Maria Nilas inpackning är grymt bra i alla fall! Jag tycker att den håller betydligt bättre än Revlon, plus att den är tillverkad i Sverige, är helt vegansk och dessutom innehåller den vårdande arganolja som mitt hår tycker om :)

  Men precis som alla andra färgade inpackningar jag har testat så suger håret i sig olika mycket färg på olika ställen, så det är lite svårt att få det jämnt. Men med just rosé så tycker jag faktiskt inte att det gör någonting att det skiftar lite olika på olika ställen, jag tycker bara att det är fint!

  Med andra ord – är ni sugna på rosé, oavsett vad ni har för hårfärg nu, så testa Maria Nila Pink Pop! Det tvättas ur efter några tvättar, så ni behöver inte oroa er om ni inte gillar resultatet :) (Det fäster dock inte i obehandlat hår)

  Färga håret rosé hemma

  Maria Nila – Pink Pop 300ml hittar ni på Lyko! :)

  Två tummar upp!

  Hoppas ni gillade mitt inlägg om att färga håret rosé hemma, skriv gärna en kommentar om ni har frågor eller funderingar!

  Här även ett gammalt inlägg om att blondera håret hemma, läs gärna det också om ni vill se hur jag gjort. :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish