Färga ljusa ögonbryn

  - Annons -

  Jag hade en ögonbrynskund hemma hos mig igår som jag plocka och färgade brynen på, och på kvällen blev jag taggad i den här bilden på Instagram:

  “Yes ! Jag har ögonbryn igen! tack @helenaronnblad.se”

  11148596_10152836783624103_3188224832893291102_n

  Så sjukt kul med nöjda kunder! :)

  Borde ha fotat egna före- och efterbilder också, men det var till och med så att jag blev lite förvånad över resultatet faktiskt. Färgade hennes bryn för ett år sedan så mindes inte hur dom var, men hon hade så himla mycket ljusa strån, typ långa fjun, så med färg så blev dom tätare och jämnare i formen än man kunde tro :) Måste bli duktigare på det där med att fota kunder!

  - Annons -

  Jag har fyllt i pyttelite med penna också, bara i högsta punkten och lite i underkanten på insidan av brynet, bara för att ge tips till kunden på hur hon kan framhäva dom ännu mer, men dom är i princip sådär täta och fina även utan pennan.

  Vad tycker ni, ska jag sparka mig själv i baken när det gäller fota kunder och så, eller är det inte
  så intressant? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Jättekul med före å efter. Wow-effekt och ärligt talat kul att se att andra inte heller är naturligt, perfekta precis som inte jag heller är :-P Men småtrix kan göra stor skillnad! Kram!

  2. Gud så snygga bryn hon fick!! Jag som plockar BORT mina ljusa fjun….borde kanske inte göra det!! Mina bryn är ljust råttfärgade, supertråkiga. Orkar inte hålla på med färgning hemma, det blir ändå ingen snygg nyans. Ska nog unna mig en salongsfärgning trots allt… Använder Lumenes ögonbrynspenna men ibland vill man ju kunna vara osminkad utan att se helt “död” ut :-)

  3. Intresserad utav Aloe Vera produkter inriktade mot skönhet & hälsa?
   Jag har ett “månadens erbjudande”, läs mer om det på min webshop.

   Jag söker dessutom 2 nya kollegor (ålderskrav, minst 18 år!), som jag kan hjälpa starta upp deras lönsamma verksamheter.
   Läs i min webshop, och maila mig för mer information!

   //Michaela Lundgren
   Independent Forever Business Owner
   http://myaloevera.se/mahalsa/sv/

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish