Filmfestivalen i Cannes

Jag vet att jag inte är ensam om att inspireras av alla otroligt snygga kändisar på röda mattan, och filmfestivalen i Cannes 2014 var inget undantag!

Ghd var på plats under festivalen och stylade hår, och i samband med det så har de även gjort videotutorials på hur man får till kändisarnas röda mattan-frisyrer.

Jag blir så otroligt fascinerad när jag ser hur proffsen använder stylingtängerna för att få till olika sorters lockar och liknande, jag som är så extremt dålig blir faktiskt sugen på att sätta mig ner framför spegeln och börja öva! :) Att titta på sådana frisyrer är dessutom extremt bra inspiration nu inför balen/studenten/bröllopet :)

Filmerna är korta (under 2 minuter) och här är en del av dom:

Skärmklipp

Sportiga Beach-lockar a la Kate Blanchet:

Röda mattan-uppsättning a la Zoe Saldana:

Sned uppsättning a la Nicole Kidman:

Skärmklipp1

Sommarslätt a la Kendall Jenner:

Faux Blow Dry a la Blake Lively:

Tidlös glamour a la LaeTitia Casta:

Jag blev otroligt inspirerad av Nicole Kidmans frisyr, somrig men ändå elegant! Ska nog fråga syrran om hon inte kan fixa mig så på midsommardagen då jag ska ut i Öregrund med tjejkompisarna, i utbyte mot en sminkning då syrran också ska ut då :) Tänk er det håret, till en somrig klänning med djup rygg, solkysst hy, korallrosa läppar och mjukt sotade ögon. Mums!

Vilken look tilltalade er mest? :)

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish