Fota sminkbilder med blixt

  - Annons -
  Jag har ju nämnt några gånger att jag inte gillar att fota mina sminkbilder med blixt, och behöver experthjälp!

   

  Linn sa…
  Haha åh, det du borde göra är väl att försöka rikta bort blixten. Dock kan det vara svårt eftersom den är inbyggd på din kamera. Experimentera med ett vitt papper under blixten, för att omdirigera ljuset så att det inte slår rakt på. Vet inte hur bra det kan funka, men du kan ju alltid prova! Om du försöker slå upp blixten i taken så ska du nog få ett naturligare ljus som sprider sig mer och inte lämnar fula skuggor!
   
   
   
   
   
   
   
   

  Någonting säger mig att jag inte riktigt hajjar grejen…
   
   
  Till och med Andreas blev bättre på bilden än va jag blev, haha! (sista bilden)
   
   
   

  Nej nu ger jag upp :)
  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish