Fotokurs

  - Annons -

  Nu har jag suttit och gått igenom hela Emelie Ohlssons fotokurs på webben.

  Jag kommer inom kort skriva mer om den, jag känner mig inte riktigt klar än utan måste gå tillbaka och repetera vissa delar känner jag.

  Dagens sminkning blir i alla fall lite uppskjuten, jag sitter just nu och går igenom alla inställningar jag har lärt mig, och jämför vilken skillnad det blir på bilderna beroende på hur jag ändrar inställningarna. Jag skulle vela hitta den perfekta inställningen för mitt ljus och ändamål innan jag fotar dagens look :)

  Mitt mål är att få bättre sminkbilder till bloggen, och jag tror att jag kommer få köpa ett nytt objektiv och kanske en extern blixt innan jag är nöjd. Men det viktigaste är ju att kunna kameran, och för mig som är både okunnig, oteknisk och i grunden ganska ointresserad så är Emelies kurs guuld värd! Nu fattar till och med jag vad ISO och bländare är :)

  Jag vet inte ens vilken inställning jag brukar ha på kameran, jag råkar alltid trycka på knappar och vrida på rattar som jag inte förstår mig på haha. Men nu ska det bli ändring på det!

  - Annons -

   

  Så här har det sett ut när jag har övat idag:

  Det tar sig sa mordbrännaren…

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish