GHD Final Fix Hairspray

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Hårsprayen som jag nämnde igår, som fick min strama hårknut att hålla hela dagen utan att småhår och hårslingor föll ut och gjorde frisyren rufsig (till och med mina halvlånga bebishår i nacken höll sig på plats!) det var GHD Final Fix Hairspray som jag fick i goodiebagen från eventet med The You Way!

  Man behöver inte mycket spray alls för att få en hållbar frisyr, och förpackningen är stor (400 ml) och eftersom man behöver så lite så räcker den länge också. Så även fast den är ganska dyr så är den ändå värd pengarna enligt mig!

  Jag tycker dock att den gör håret ganska hårt, jag gillar egentligen när man inte känner att man har hårspray, men till en stram hästsvans och olika uppsättningar så är den grym! Dessutom blir håret mjukt igen så fort man borstar igenom det, då känner man inte av sprayen alls längre, så hårdheten stör mig inte så mycket.

  Den stöter dessutom ifrån sig fukt, vilket är perfekt när det är så här regnigt väder som det är nu (i alla fall i Gimo).

  Så här såg min strama knut ut efter 12 timmar, då jag dessutom hade jobbat 8 timmar i streck, och som ni ser så är det inga bebishår eller liknande som har släppt det minsta.

  - Annons -

  Hårsprayen kostar 249 kronor och ni kan köpa den här!

  Kram på er :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej, tack för en en sån inspirerande blogg! Jag har glasögon med breda bågar, när jag sminkar mig så fastnar alltid sminket där dom sitter på näsan, så när jag tar av mig glasögonen så är allt smink borta där jag haft glasögon, har du nått tips hur man kan göra för att få sminket att sitta kvar?

   • Det är i princip ingen foundation som håller att gnuggas på en hel dag utan att få märken på sig, men det blir värre om man har ett tjockt lager och om man blir oljig under dagen. Ju mer smink du har just där, desto mer kommer det synas när det försvinner. Och om du är oljig så glider sminket bort enklare också. Mitt tips är alltså använd sparsamt med smink precis där du har glasögonen på näsan, och ta av dig glasögonen då och då och pudra under så att du inte får en oljig hy :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish