Halloweentips – Fejkblod

  - Annons -

  Föredrar ni läskiga sminkningar inför Halloween så är fejkblod en bra idé, det är superenkelt att jobba med och det blir väldigt effektfullt! Man behöver inte vara proffs för att få till en snygg halloweensminkning när man har fejkblod om jag säger så : )

  Har man blod så kan man klä ut sig till vad som helst och få det läskigt, en påskkärring som gråter blod, en prinsessa med blod rinnande från munnen, en blodig grumpy cat ; ) Ni fattar grejen!

  Att måla vattenlinken röd med en röd läppenna och sedan ”gråta blod” är en otroligt effektfullt och rolig sminkning, man kan även bara låta det rinna lite från munnen om man inte vill ha så mycket. Här är två olika halloweensminkningar med dom detaljerna, den första sminkningen kan vara nästan vilken utklädnad som helst och den andra känns lite mer vampyrig:

  - Annons -

  Less is more brukar inte vara mitt motto men när det kommer till blod så tycker jag faktiskt att det är så, jag vet dock inte om det är mitt estetiska öga som säger så eller om det är min hjärna som mår illa av blod som får mig att tycka det haha.

  Hoppas ni blev inspirerade! : )

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish