Jag utan löshår

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har jag haft hair extensions från Hairtalk sen i april (tror det var i april jag började med det i alla fall!) men nu är dom borta och jag känner mig tunnhårigare än någonsin haha. Jag förstår att många blir “beroende” av löshår för det är så ovant att vara utan det så det känns som att man knappt har någonting kvar.

  Anledningen till att jag tog ut det var för att min utväxt har blivit ganska lång så att fästena är jobbigt långt ifrån hårbotten, och jag kan inte ha uppsatt längre utan att dom syns. Så jag var tvungen att göra någonting åt dom innan min och Miskas utlandsresa, men att klippa, färga och dona innan man åker iväg kändes onödigt, jag kommer ändå mest ha uppsatt och dessutom blir ju håret solblekt, så jag tog bara ut löshåret nu och sen får vi se hur jag vill göra med det när jag kommer hem igen!

  Jag fixar håret hos Lynn på Creative Zone i Uppsala : ) Dom jobbar inte med Hairtalk Extensions längre dock.

  Så här tunnhårig är jag nu:

  - Annons -

  Men det har växt mycket under tiden jag hade löshår!!

  Jag har fått många frågor om färgen, så jag bad Lynn skriva upp vad hon använt och detta är svaret:

  “30ml 6%
  70ml 3%
  lika delar 8.35 + 8
  med vatten utöver utväxt”

  För mig säger detta absolut ingenting, men alla frisörer förstår säkert! Jag har i efterhand även haft färginpackningen Maria Nila Colour Refresh i nyansen Brigt Copper, den har tvättats ut en del nu men lite mer kopparton har jag nog än vad det var innan inpackningen. Jag var mer kopprig direkt efter frisören men det släppte/neutraliserades lite så då var färginpackningen perfekt!

  Så här såg mitt hårbotten ur i morse! Utväxt sen augusti.

  Så här såg jag ut när jag hade satt i löshåret första gången. Och sedan i augusti klippte vi löshåret till min egen längd plus gjorde en höstigare färg!

  Jag har aldrig i hela mitt liv fårr så mycket komplimanger som när jag bytte till denna hårfärg, helt galet och jätteroligt! : )

  Haha det där lilla jag håller i är liksom halva mitt hår, så lite!

  Jag minns hur konstigt det kändes första tiden med löshåret, att sätta upp håret i en knut första gången var supersvårt för det var ju så mycket hår att hålla reda på haha. Men efter ett tag kändes allt hår som mitt eget, så det är ju inte konstigt att bara mitt eget nu känns som ingenting, mer än hälften är ju borta : )

  Någon av er som känt likadant när ni tagit ut ert löshår?

  - Annons -
  Föregående artikelBlack, green & silver
  Nästa artikelMot Kap Verde!!!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish