Lapland Halo

- Annons -

Nu har jag bytt nagellack igen till ett som jag tycker är så makalöst snyggt att jag nog kommer ha kvar det till det börjar se fult ut, och inte byta så ofta som jag har gjort de senaste dagarna :)

Det jag pratar om är Lumene Gel Effect i nyansen Lapland Halo som är en skimrande vit och högglansig färg!

Jag älskar ljusa nagellack och denna känns så vintrig och fin så den kommer jag nog plocka fram igen när vinterkylan är här på riktigt. Men vitt fungerar ju alltid så vem vet det kanske bli fler gånger även innan det ;)// <![CDATA[
var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(inv)g(18008430)a(2286222)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

IMG_6259_111

Fint va? :)

- Annons -

Mina naglar börjar bli väldigt långa nu, jag har målat över utväxten så ni ser inte hur mycket dom har växt ut. Vågar dock inte klippa med en vanlig nagelsax, dom är så hårda så det känns som att dom kommer spricka då! Och fila kommer ta en evighet, dom är som sagt ganska hårda.. Jag får fundera på det där ett tag!

IMG_6282_111

IMG_6206_111

Kram kram!

- Annons -
Föregående artikelMineralsmink och torr hy
Nästa artikelLapland Halo
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish