Livet leker

  - Annons -

  Oj vad jag njuter av att gårdagen är över, om man får säga så :)

  Jag gick och la mig lycklig men med rejäl spänningshuvudvärk, och i morse vaknade jag pigg och alert och jag har hela dagen framför mig med att bara jobba med företaget! Hela veckan till och med! Hela livet!

  Typ så känns det nu, folk som inte har tagit körkort inser nog inte hur tidskrävande det faktiskt är, speciellt när man har 100% motivation och inspiration till någonting helt annat haha. Det kliade i fingrarna varje kväll då man bara ville sitta och leta upp nya leverantörer till webshopen, istället för att sitta med den där dumma teoriboken.

  Men nu är det över, och innan sommaren beräknas webshopen få en totalrenovering och mycket mer utbud. Mer än så avslöjar jag inte ;)

  grimaser

  - Annons -

   

  Nu ska jag sluta med min favoritsyssla jag pysslat med hela morgonen – Dricka kaffe och mysa runt i mina fulaste men skönaste myskläder, och skratta varje gång jag råkar titta mig i spegeln.

  Det är dags att slå på lite Disneymusik, sätta sig framför sminkspegeln och skapa magi!

  Vi hörs igen inom kort! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish