Lumene BB-Cream (Recension + Före & Efter)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer lite bilder på en nyvaken Helena som precis testat Lumenes BB-Cream för första gången. Så ni får min recension och före & efterbilder på den!  :)

  lumene bb cream före efter

  En BB-Cream täcker mer än en färgad dagkräm, men mindre än en foundation. Den är till för att vårda och skydda huden, samt jämna ut hudtonen och täcka små skavanker. Innehåller solskyddsfakor, denna från Lumene har solskyddsfaktor 20.

  BB-Cream är inget jag använder dagligen då jag föredrar mer täckning, men jag rekommenderar det verkligen för er som har mindre att täcka.

  Lumenes BB-Cream är absolut bra. Den jämnar ut hudtonen, även rödare områden, och är lätt att jobba med. Dock föredrar jag nog Lumenes CC-Cream eller Touch of Radiance Serum Foundation lite bättre, men dom är ju väldigt bra också så ribban är högt lagd :)

  - Annons -

  lumene bb cream recension

   

  BB-Creamen kostar 185kr på Kicks, och jag har använt nyansen Light som dock kändes den lite för mörk nu när man är så vinterblek.

  IMG_7094

  Helt osminkad.

  IMG_7109

  Med BB-cream.

  IMG_7116

  Med löspuder över.

  Har någon av er testat denna? Vad tyckte ni?

  - Annons -

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish