Lumene Raspberry Miracle Blush Sorbet

- Annons -

Krämrouger håller på att bli allt mer trendigt inom makeup, och även fast jag fortfarande föredrar puderrouger så kan jag inte låta bli att gilla resultatet från dessa underbara produkter!

Krämrouger smälter in bättre i hyn och ger ett snyggt glow. Gillar man färgstarka kinder så tycker jag absolut att man ska satsa på kräm istället för puder, kräm blir nämligen lite mer naturligt trots att det ger mycket pigment.

Nu har jag testat Lumenes nya krämrouge på stiftformat, Raspberry Miracle Blush Sorbet, som finns i fyra olika nyanser. Och jag kan verkligen rekommendera dom! :)


IMG_9134_111

Färgerna är matta men ljusreflekterande, inte alls kladdiga (dessutom oljefria) och är lätta att applicera.

IMG_9141_111

Lanserades nu i april, och kostar 129 kr.

IMG_9147_111

- Annons -

Jag gillar nyansen 3 Full och Flowers som är en väldigt rosa men ändå mjuk färg.

Den har jag använt idag för att visa er:

lumene-blush-sorbetKrämrouge appliceras efter foundation, före puder. Jag applicerar direkt från stiftet med små drag på kinderna. Jämna och sudda ut färgen med fingertopparna. Ta inte i för mycket när du suddar ut kanterna, då kan du förstöra grundsminket under så att det blir fläckigt.

Fint va? :) Det är faktiskt rougen jag har på läpparna också!

Och eftersom jag säkerligen kommer få frågan “hur är denna jämfört med IsaDoras liknande rouger?”  så kan jag försöka svara på det direkt. Både Lumenes och IsaDoras stiftrouger ger ett bra resultat, men konsistensen är lite olika ändå faktiskt.

Det är jättesvårt att förklara, men IsaDora är mer typisk täckande kräm medan Lumene är lite mer transparent som ändå ger mycket färg. Det känns som att Lumenes namn på rougerna “blush sorbet” inte kommer av en slump, om IsaDoras krämrouger är mjukglass så är Lumene sorbet! Säkert jättesvårt för er att förstå, men om ni provar testers i butik så förstår ni säkert vad jag menar :)

Kram på er!

- Annons -
Föregående artikelTröttmössa
Nästa artikelVåga använda färg
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish