Mingel med sminkmärket Makiash

  - Annons -

  I förrgår var jag i Stockholm där Presskontakterna hade ett event med Makiash – ett sminkmärke som bara har funnits på marknaden sedan januari 2014 om jag minns rätt.

  Det är så himla inspirerande att lyssna på personer som brinner för det dom gör, som har startat någonting själva från grunden och som prioriterar kvalitét framför att spotta ut massa produkter som säljer bara för att dom är fina eller billiga. Jag älskar att lyssna på tankarna kring de olika produkterna och hur dom har tänkt med alla detaljer, superkul verkligen :)

  IMG_5777_111

  Grundidéen kring Makiash är att skapa produkter med hjälp av erfarenheter från modeller, som vet vikten av hur viktigt det är med makeup som håller bra. Tanken är att personerna ska “stå ut” och framhävas, inte sminket.

  Makiash är ett classy och snyggt märke, jag har inte testat så mycket själv (än, ska dyka ner i min goodiebag så fort som möjligt!) men det jag har testat har jag tyckt om och kvalitén på allt känns väldigt bra måste jag säga.

  - Annons -

  I mina ögon är sortimentet lite tråkigt, eller basic är ett bättre ordval kanske för allt är väldigt, väldigt fint. Så för er som gillar klassiska nyanser och enkla produkter, men som håller hög kvalité, ni bör ta en extra titt på Makiash och kolla in deras produkter! :)

  event

  IMG_5767_111

  event-makiash

  IMG_5789_111
  Efter eventet så tog jag en promenad i solen på Stockholms gator (med gps:en som skrek i handväskan när jag skulle svänga haha) och gick från Östermalm till Slussen där jag mötte upp Nicolin! Åh vad jag vill bo närmare Stockholm varje gång jag träffar henne, blir så sällan nu.

  Vi åt två cheeseburgare på vandrande fot medan vi knatade till Mosebacke och satte oss och snackade skit, med den otroliga utsikten över Stockholm bredvid oss, huur mysigt som helst!

  Så mitt avslut på tisdagen kändes mer som en fredag och nu är min tidsuppfattning över veckodagarna helt kaos, och igår fick jag panik klockan 10 när jag kom på att “hjälp jag ska ju vara på Creative Make Up idag!” innan jag tänkte till och kom på att nej det är ju inte förrän imorgon, pjuuh.

  Så idag har jag haft en heldag på salongen vilket alltid är lika trevligt, träffar aldrig så många bloggläsare som här :) Nu ska jag hem och sova hos mamma över natten, då Miska är borta och fiskar i två dagar och jag är beroende av andra människor för att kunna sova själv.

  Nu ska jag sluta babbla. Hoppas ni får en toppenbra kväll! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish