Ojämna ögonbryn

  - Annons -

  Nu ska jag skriva ett inlägg som jag för ett år sedan aldrig hade kommit på tanken att skriva, jag har nämligen inte reflekterat över detta själv förrän jag började jobba på Creative Makeup där jag plockar otroligt många ögonbryn.

  Det hela slog mig en dag då min brynkund tittade sig i spegeln när jag hade plockat klart och sa “men dom är inte riktigt likadana, det ena brynet är högre än det andra“. Jag tittade nära och noga på brynen och såg verkligen inte det hon såg “dom är helt jämna tycker jag“. Hon tittade i spegeln igen och höll fast vid sin sak. Jag blev nästan rädd att jag helt tappat ögat för symmetri. “Kan du inte peka på vad du tycker är ojämnt?” föreslog jag, och då såg jag det!

  Det hela handlade inte om ojämna ögonbryn, det handlade om en detalj man sällan reflekterar över själv – att de flesta av oss har en specifik spegel-min som man gör automatiskt när man tittar sig i spegeln eller blir fotad. Min kund höjde då ögonbrynen lite, och när hon gjorde det så blev brynen olika. “Slappna av i pannan” sa jag och fick svaret “oj nu blev dom lika ju” haha :)

  Samma sak med en annan person som tatuerat sina bryn hos Annika som sa “ser du att dom är olika?” vilket jag inte gjorde. Hon sa att det syns jättemycket på kort och visade en selfie, och ja då var dom jätteolika. Jag förklarade det här med pose-miner och då var det som en uppenbarelse för henne haha. Hon hade botox i pannan förut och sa att då blev dom lika – men det var antagligen bara så att hon då inte kunde lyfta brynen på samma sätt med botoxen, och inte så att botoxen i sig gjorde brynen mer lika :)

  Min poäng är

  Ni som fixar era ögonbryn själva, ha detta i baktanke! Om ni höjer ögonbrynen och plockar en fin form efter det, så kan det se jättetokigt ut när ni går runt avslappnade sen. Slappna av i pannan så kommer det bli mycket bättre ♥

  - Annons -

  Läs gärna mitt inlägg om att plocka olika ögonbrynsformer. :)

  Ojämna ögonbryn

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish