Önskesminkning – Brun sminkning med färgklick

  - Annons -

  Lovisa sa…
  “Du gör ju inte alla önskesminkningar!? Har skickat in flera likadana, behöver det till fredag 18/10!! En naturlig brun sminkning med en liten färgklick!”

  Jag tror att det är svårt för er som inte sminkbloggar själva att förstå vilken tid det tar, speciellt när jag nästan varje gång visar steg för steg. Bara för en sminkning brukar jag få mellan 90-120 bilder att gå igenom och det är den lättaste biten.

  Och jag gör ju annat om dagarna än bara sitter hemma och bloggar också, så det är ganska mycket planering som ligger bakom alla inlägg.

  Önskeformuläret blev så populärt att jag har över 100st önskesminkningar där just nu (!) och det tar tid att bara gå igenom alla dessa. Jag måste även ha en variation i bloggen, och eftersom det finns massvis med “bruna sminkningar med en färgklick” i bloggen redan så har det inte blivit prioriterat.

  Ett tips till er som inte får svar på era önskningar, det finns en sökruta i bloggen ni kan skriva i som fungerar jättebra. Det går också bra att skriva på Google typ “Helena Rönnblad brun sminkning med färgklick” och sedan välja “bilder” så kommer det oftast massor av resultat.

  - Annons -

   

  Här kommer i alla fall ett helt gäng bruna sminkningar med färgklickar:

   

  - Annons -
  Föregående artikelRosa Bandet-naglar!
  Nästa artikelÖnskesminkning – Megan Fox
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  13 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish