Oriflame Beauty Eyebrow Kit

  - Annons -

  Som ni såg så var jag på ett event med sminkmärket Oriflame här om dagen, supertrevligt och framför allt inspirerande!

  Makeup-artisten Jonas Wramell visade sina favoritlooker på tre modeller, och gav massvis med tips. En mening han sa som jag fastnade för, och även har skrivit mycket om i bloggen tidigare, var ”man kan inte bara öva på tekniken och appliceringen, man måste även öva på att se annorlunda ut”.

  Så är det verkligen, många fastnar i gamla rutiner och känner sig obekväm i allt annat. Man kan tycka att en sminkning är hur snygg som helst, men man behöver inte känna sig snygg bara för det.

   

  Hur som helst så valde Jonas Wramell två favoritprodukter som alla fick i sin goodiebag. Det enda är Oriflames Wonder Lash Mascara som jag kommer skriva om på Modern Mom alldeles strax. Det andra är detta ögonbrynskit:

  - Annons -

  Kostar bara 99kr och är verkligen jättebra!

  Nyanserna är väldigt naturliga eftersom dom är ganska kalla och ”råttfärgade”. En för varm brynskugga blir väldigt onaturligt, om man inte är rödhårig.

  Jag har lagt den lite mörkare färgen nederst på ögonbrynet samt i ytterkanterna. Den ljusare har jag lagt överst på ögonbrynets inre del, för ett naturligare resultat.

  Avsluta med ögonbrynsvaxet för att få stråna att ligga perfekt hela dagen!

  Me like!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish