Partysminkning med glitter

  - Annons -

  Hej på er!

  I helgen var vi iväg på kryssning och jag dansade så mycket att knäna värkte dagen efter haha, dansade till halv 4 på morgonen i flera timmar i sträck, så kul! Och idag tänkte jag visa er den sminkningen som jag hade då :)

  Vet ni vad mer jag har gjort? Börjat sminka mig i arbetsrummet hemma! Ni vet det rummet jag la ut bild på att vi har renoverat lite?

  Förut sminkade jag mig alltid på salongen, vilket gjorde att jag ofta inte hann göra det alls för när jag väl är på jobbet så finns det så mycket annat att göra. Men nu kan jag sminka mig innan eller efter jobbet istället! Har fortfarande inte fått in det som rutin men det känns jättebra i alla fall :)

  Men jag har fortfarande kvar en av blixtarna på jobbet för att fota kunder, så jag har fått ändra om i mina foto-rutiner en hel del. Så dels har jag kritvit bakgrund nu och så är det inte riktigt samma ljus. Det tar alltid lite tid för mig att hitta perfekta placeringen på grejerna, inställningar o.s.v.

  - Annons -

  Med andra ord – Jag tycker inte att dagens sminkbilder blev lika bra som vanligt, men vet inte om det beror på att jag är van vid mitt gamla ljus eller om jag bara inte fått till det än. Så kom jättegärna med respons på vad ni tycker om bilderna! ♥

  img_7639_111

  Jag hade inte tid att göra en steg för steg, jag hade knappt tid att fota eftersom vi skulle iväg hehe. Men här är i alla fall min sminkning som jag hade i fredags på första dagen på kryssningen! :)

  IMG_7624_111

  Bassmink:
  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Foundation – gloMinerals Pressed Base Foundation (Golden Medium)
  Concealer – gloMinerals Under eye concealer (beige)
  Contouring – Paese Bronzing powder (1m)
  Rouge – gloMinerals Powder blush (papaya)
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Makeup fixing mist – Pixi makeup fixing mist

  Ögonbryn – Benecos Eyebrow Designer (Blonde) & Maybelline Brow Precise Fiber Filler (Soft Brown) (adlink)

  Läppar – Dr. Hauschka Lip Liner (06 Aubergine) i konturerna, gloMinerals Suede Matte Crayon (Demure) på hela läpparna och lite mörkrosa läppbalsam i mitten av läpparna – Pixi Shea Butter Lip Balm (Ripe Raspberry)

  IMG_7639_1111

  ÖgonskuggsprimerPixi Eye Bright Primer
  Matt brun ögonskugga, Paese Kashmir Eyeshadow (609)
  Vit matt ögonskugga, Paese Kashmir Eyeshadow (601)
  Rosa glitter som eyeliner, Make Up Store Glitter (Nova) fäst med Make Up Store Mixing Liquid (slut i lager typ överallt kommer igen i mars) Hittar inte just nyansen Nova någonstans online heller.
  Svart eyeliner, Paese Liquid Eyeliner
  Svart mascara på alla fransarna, Magnetic Lash Mascara

  IMG_7632_111

  - Annons -

  IMG_7611_111

  En relativt enkel makeup som lyfter blicken och blingar snyggt på dansgolvet!

  Ha en riktigt fin dag allihopa ♥

  Sidfot-Namnloggo

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Bilderna är inte dåliga men något sämre än de du tar på salongen. De är kallare och närbilderna ser ut att vara ur fokus lite?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish