Permanenta korta ögonfransar

- Annons -

En av de vanligaste frågorna kring ögonfranspermanent är om man kan göra det fast man har korta ögonfransarna, många tror att det inte blir så mycket effekt i alla fall då.

Men faktum är att personer med korta ögonfransar ofta märker enorm skillnad av permanent! :) Man har ofta väldigt svårt med ögonfransböjare och mascara när fransarna är korta, och får inte till en perfekt böj så lätt, men det får man av permanent och behöver inte krångla med det varje morgon!

Här är före- och efter på en kund som Zahra permanentade ögonfransarna på här om dagen, en kund som var över 70 år och som har tatuerat både ögonbryn och eyeliner hos Annika för flera år sedan:

IMG_9711_111

Fint va? :)

- Annons -

Hon har även plockat och färgat brynen, men hade en ögonbrynstatuering i grunden sedan tidigare som sagt.

IMG_9718_111

Många börjar se dåligt med åren och att sminka sig blir bara svårare och svårare av flera anledningar, då är det helt perfekt med permanent makeup och sedan göra frans- och brynbehandlingar regelbundet.

Supersnyggt!

Ni kan boka ögonfranspermanent online på Creativemakeup.se ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

  1. Wow vilken skillnad! Tycker det är så himla fint med alla bilder på era kunder som är lite äldre, det blir sån himla skillnad med så lite medel. Ska försöka passa på att besöka er när jag hälsar på i Uppsala i sommar :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish