Pressevent för Pür Minerals

  - Annons -

  Jag hade en så otroligt trevlig kväll igår! Jag var på ett pressevent med Pür Minerals (ett märke som jag ääälskar) som har jättemånga roliga nyheter på gång!

  Det är bland annat grymma eyeliners i flera jättefina färger, en ny foundation, läppstift i filtpennsform (lip stain), en praktiskt ögonskuggspalett med jordnära toner, krämrouger och en helt ny mascara.

  Jag gillar märken som har lite roligare och starkare färger än “det vanliga” och det har Pür Minerals, roliga men användbara nyanser på allt :)

  Och det speciella med många nyheter är att det ligger så mycket tanke bakom för att få så praktiska produkter som möjligt. T.ex. är har eyelinern en uppskruvbar penna på ena sidan, och en spetsig filtpenna med flytande eyeliner på andra! Krämrougerna har en medföljande borste i botten som man tonar ut rougen med. Foundationen (som är en foundationfylld svamp) har en refill på undersidan också som man kan byta till när den första är slut. Lip stain-pennorna (vattenfast flytande färg till läpparna som sitter som berget) har ett läppbalsam i samma nyans i botten som man kan använda för ett mer återfuktat och glansigt resultat.

  Alltså hör ni så smart!!! :)

  - Annons -

  IMG_2563_111

  Här ser ni alla nyheter!

  pur-minerals-event

  Det bjöds på snittar och rosa jordgubbsbubbel :)

  IMG_2595_111

  Pür Minerals har alltid så roliga presentationer av sina nyheter, och brukar alltid ha en makeup-artist som visar produkterna på olika modeller. Man får mycket bättre överblick över alla produkter då tycker jag! På bilden ser ni applicering av Pür Minerals nya rouge :)

  Här kommer alla fyra looker:

  pur-minerals-nyheter-2015

  Så här skarpa och fina blir deras eyeliners!

  purmineral-nyheter

  - Annons -

  Och här ser ni mer naturliga sminkningar, på vänsterbilder ser ni rougen på både kinder och läppar, och på högerbilden ser ni de naturliga färgerna ur den stora ögonskuggspaletten!

  Modellerna har bara Pür Minerals-smink i ansiktet, och alla har den nya foundationen.

  IMG_2565_111

  Sen blev det buffé och massa skitsnack, skvaller och sminkprat! Så himla kul att prata med andra som har samma intresse, i vanliga fall är jag den som ger produkttips och sminkråd i sociala sammanhang, men nu passade jag på att få massa inspiration av andra istället :) Underbart!

  Jag kom inte hem förrän halv 1 inatt, och trots att jag var trött när jag gick upp kl 6 i morse så kunde jag så klart inte låta bli att dyka ner i goodiebagen och testa massa nytt! Så ni får se lite av produkterna i en sminkning inom kort :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish