Revlon Colorburst Lip Balm

- Annons -

Igår lanserades sminkmärket Revlon på Eleven.se (ni hittar alla produkter här!) och jag tänkte därför äntligen visa er deras läppglanspennor som jag fick i Goodiebagen på Revlons lanseringsevent jag var på för några veckor sedan!

Dessa läppglanspennor som jag kallar det (eller chubby stick, gloss stick, pen stick o.s.v. som det också kallas, kärt barn har många namn) finns i tre olika sorter – helmatt, superglansig och mellanglansig.

Jag har testat alla tre och dom är alla är lika pigmentrika, heltäckande, krämiga och behagliga på läpparna, det finns ingenting att klaga på! Jag älskar allihopa, men framför allt så ger jag tummen upp åt dom helmatta glansen, jag älskar matta läppar och dessa får en superfin matt yta som ändå känns krämig och skön på läpparna. Underbart!

En annan grej jag gillar som skiljer sig från alla andra läppglanspennor jag har testat, det är doften! Ofta doftar läppglans fruktigt eller ingenting alls, men dom här doftar mint vilket känns riktigt friskt och härligt : )

Jag ger två tummar upp för både applicering, resultat och hållbarhet!

- Annons -

Från vänster:
Superglansiga – Revlon Colorburst Laquer Balm i nyanserna 135 Provocateur och 120 Vivacious
Matta – Revlon ColorBurst Matte Balm i nyanserna 225 Sultry och 205 Elusive.
Mellanglansig – Revlon Colorburst Balm Stain i nyansen 015 Cherish.

Pennorna kostar 119 kronor.

Så här ser nyanserna ut på handen, samma ordning som på bilden ovanför.

Jag visade det ena matta läppglanset i en sminkning förut:

Snyggt va? Det är nyansen 225 Sultry. Vill ni se fler bilder på den här sminkningen så hittar ni det inlägget här!

Kram på er!

- Annons -
Föregående artikelNude-läppglanset är tillbaka!
Nästa artikelPurple lips
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish