Revlon hos Eleven.se – Pressevent & Pressprover

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Igår startade jag dagen med pressfrukost i Elevens butik i Stockholm. Eleven.se lanserar nämligen det populära sminkmärket Revlon i oktober, så vi fick testa lite av produkterna och veta mer om märket!

  revlon-eleven

  Hade jag sovit i Gimo så hade jag åkt hemifrån med 6-bussen för att vara på plats klockan 9 då eventet började. Men nu vaknade jag med gångavstånd till butiken, och blev serverad med supergod frukost när jag kom fram. Lyx!

  IMG_5136_111

  Vi fick en supersöt välkomstkaka också som låg vid varje plats. Jag hade älskat den om inte plasten gett mig en papercut (hade inte sett det när jag fotade bilden, så under den vita pricken är ett öppet sår som jag märkte efter en stund haha) och eftersom jag mår illa av blod så klarade jag inte av att äta upp den goda äggmackan som jag bara tagit en tugga av. Gissa om jag var hungrig när jag kom hem klockan 15 och inte hade ätit ett smack! Försökte mätta mig med den här kakan på bussen hem, men fy fasen så äcklig den var…

  - Annons -

  eleven-revlon

  Men trots att jag inte njöt av frukosten så njöt jag ändå av allt smink, sminksnack och alla skönhetsnördar runt omkring mig :) På bilderna ser ni mitt kludd efter att ha testat Revlons läppstiftspennor, samt Revlons highlighter in action – den ska bli superspännande att testa!

  Vi fick en hel del produkter i goodiebagen som ni kommer få recensioner på inom kort:

  IMG_5172_111IMG_5184_111 IMG_5196_111

  Inte helt fy skam att vara skönhetsbloggare ;)

  Efter detta event så var jag på ett möte innan jag åkte hemåt igen. Mötet gick bra och inom kort kommer det ske lite förändringar här i bloggen!

  Nu ska jag sminka mig och sedan bege mig till Uppsala där jag har ett sminkjobb som väntar, berättar mer om det när jag är klar :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelCat eye
  Nästa artikelRevlon-sminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish